Tim Stützle teki hattutempun – löysi sen jälkeen yllätyksen kotipihaltaan - NHL - Ilta-Sanomat

NHL-lupaus teki hattutempun – löysi sen jälkeen yllätyksen kotipihaltaan

Lapset saapuivat Tim Stützlen pihalle juhlimaan hattutemppua.

Tim Stützlen hattutemppu ei jäänyt huomaamatta Ottawan nuorilta faneilta.

12.5. 10:17

Ottawa Senatorsin superlupaus Tim Stützle, 19, on joutunut pelaamaan debyyttikautensa NHL:ssä ilman mylvivän kotiyleisön tukea.

Saksalaishyökkääjä varattiin Senatorsiin viime kesänä isoin odotuksin. Niinpä myös fanit ovat olleet pettyneitä, kun eivät ole päässeet näkemään uutta kansikuvapoikaansa paikan päällä.

Stützle on iskenyt 52 ottelussa mainiot tehopisteet 12+17=29. Sunnuntaina hän laukoi myös uransa ensimmäisen hattutempun, kun Senators voitti Winnipeg Jetsin vieraissa 4–2.

Normaalisti fanit juhlistavat kolmen maalin iltaa heittämällä jäälle hattuja, mutta korona-aikana se ei ole mahdollista. Niinpä paikalliset lapset järjestivät sankarilleen yllätyksen tämän omalle kotipihalleen.

Sportsnet julkaisi Twitterissä videon lämminhenkisestä vierailusta.

Senatorsin paitoihin sonnustautuneet lapset heittelivät hattuja Stützlen pihamaalle. Nuori saksalainen katseli tempausta kotioveltaan käsin.

Pienen esteen heittelylle loi Stützlen talon korkea aita, mutta hatut lensivät siitäkin huolimatta runsaslukuisena pihan puolelle.

Senators pelaa kauden viimeisen ottelunsa torstain vastaisena yönä Toronto Maple Leafsia vastaan. Joukkue ei selviydy pudotuspeleihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?