Jack Eichel olisi halunnut leikkaukseen, mutta Buffalo Sabres ei suostunut - NHL - Ilta-Sanomat

NHL-tähdellä ja seuralla jäätävät välit – Jack Eichel kertoi halunneensa leikkaukseen, mutta Buffalo Sabres ei suostunut: ”Ei se toimi niin”

Jack Eichelin niskavamma on ajanut hänet riitoihin seuransa kanssa.

Jack Eichel teki kauden 21 ottelussaan 2+16 tehopistettä.

11.5. 10:11

Buffalo Sabresin supertähti Jack Eichel, 24, joutui päättämään NHL-kautensa maaliskuun 7. päivänä pelattuaan ainoastaan 21 ottelua.

Hyökkääjän niskassa todettiin välilevynpullistuma. Alkuperäinen toipumisarvio oli vain 7–10 päivää, mutta pian selvisi, että vamma oli paljon vakavampi.

TSN:n mukaan loukkaantuminen on rasittanut Eichelin ja Sabresin välejä jo niin pahasti, että pelaaja saattaa lähteä seurasta kauden päätteeksi.

Yhdysvaltalaisen nykyinen sopimus ulottuu kevääseen 2026 saakka ja on arvoltaan kymmenen miljoonaa dollaria kaudessa.

– Olen pettynyt tapaan, jolla asioita on hoidettu ollessani loukkaantuneena. Välimme ovat rakoilleet, Eichel kommentoi suhdettaan Sabresiin.

The Athleticin toimittaja John Vogl kirjoittaa Eichelin käytännössä kertoneen, ettei seura anna hyökkääjänsä käydä leikkauksessa.

Voglin mukaan Eichel kokee, että hänellä ei ole valtaa valita omia hoitotoimenpiteitään.

– Se ei toimi niin. Kunpa toimisikin... Minulla on sopimus tämän joukkueen kanssa ja heillä on paljon päätäntävaltaa siitä, mitä saan ja en saa tehdä, Eichel sanoo.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoo, että Eichel oli jo suostunut leikkaukseen, joka oltaisiin tehty toukokuun alussa. Sabresin lääkärit jahkailivat asian kanssa kuitenkin liian pitkään, eikä lopullista päätöstä syntynyt.

Dregerin mukaan Eichelin agentti Peter Fish keskustelee asiasta NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?