Patrik Laine saatetaan kaupata kesällä, vihjaa The Athletic - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laineen kaudelle tyly tuomio arvostetussa urheilumediassa – Jarmo Kekäläinen saattaa harkita kauppoja: ”Epäonnistunut surkeasti”

Arvostettu urheilumedia antaa ymmärtää, että Columbus olisi valmis kauppaamaan Patrik Laineen.

Patrik Laineella oli vaikea kausi Columbus Blue Jacketsissa.

9.5. 14:43

”Patrik Laine ei näytä lainkaan siltä huipputason maalintekijältä, joka hän oli Winnipegissä uransa alussa. Yksi hänen pulmistaan Jetsissä oli se, että hän tunsi itsensä aina kakkosluokan tähdeksi Mark Scheifelen, Blake Wheelerin, Kyle Connorin ja kumppanien rinnalla. Mutta saatuaan mahdollisuuden polttopisteessä Columbuksessa hän on epäonnistunut surkeasti.”

Näin kirjoittaa arvostettu pohjoisamerikkalainen urheilumedia The Athletic ruotiessaan Columbus Blue Jacketsin ongelmia.

The Athletic kertoo lähteisiinsä vedoten, ettei seuran GM Jarmo Kekäläinen ole Laineen treidaamista vastaan kesällä, mikäli saa hyvän kaupan. Hän ei ole lehden mukaan rakentamassa hyökkäystään Laineen varaan.

Avainkysymyksiä nostettiin esille kaksi:

Voisiko Laine saada uuden ulottuvuuden pelaamiseensa eri pelisysteemillä tai eri valmentajan alaisuudessa? Nykyinen valmentaja John Tortorella on tiettävästi ilmoittanut, ettei jatka seurassa.

Toinen kysymys kuuluu, löytääkö Columbus jostakin huippusentterin, joka pystyisi auttamaan Lainetta? Maalintekokykyjään Jetsissä esittänyt suomalainen ei ole saanut riittävästi apuja uusilta joukkuekavereiltaan.

Laineen ja Columbuksen kausi päättyi runkosarjaan. Joukkue voitti lauantaina runkosarjan viimeisessä ottelussaan Detroitin 5–4. Laine sai ottelussa kaksi syöttöpistettä. Hänen kokonaistehonsa Columbuksessa tämän kauden 45 ottelussa olivat 10+11=21.

Suomalaisen plusmiinustilasto näytti lukemaa -28, joka on koko liigan huonoimpia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?