James van Riemsdyk teki maalin naamallaan NHL:ssä - NHL - Ilta-Sanomat

Auts! Hyökkääjä teki kivuliaan maalin NHL:ssä – näin joukkuekaveri hehkutti kaukalon kovanaamaa

James van Riemsdyk oli Philadelphian sankari Rangersia vastaan.

Kiekko maalissa, James van Riemsdyk tuskissaan jään pinnassa.­

23.4. 12:15

Philadelphia Flyersin James van Riemsdyk teki kivuliaan maalin yön NHL-kierroksella. Kuten alla olevasta Sporstnetin julkaisemasta videosta näkee, Travis Konecnyn laukaus kimposi van Riemsdykia kasvoihin ja kasvoista New York Rangersin maaliin.

Flyersin joukkuekaverit ehtivät jo tuulettaa osumaa, kunnes alkoivat nopeasti viittoilla lääkintähenkilökuntaa jäälle.

– En osannut odottaa osumaa. Menin pikemminkin sokkiin kuin loukkaannuin vakavasti, van Riemsdyk kommentoi Expressenille.

– En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, mutta uskon, ettei häntä tai joukkuetta haittaa, kunhan kiekko menee maaliin, Philadelphian joukkuekaveri Robert Hägg naurahti.

Van Riemsdyk sattutti itseään toisessa erässä, mutta pystyi palaamaan jäälle erikoisvisiirin kera, mustelma vasemmassa poskessaan. Illan kruunasi toinen ylivoimamaali päätöserässä, tällä kertaa mailalla ohjattuna. Flyers voitti 3–2.

– Hän on yksi liigan parhaista maskipelaajista ja kiekon ohjaajista ylivoimalla. Oli erittäin hienoa nähdä, että hän nousi ottelussa esiin kahdella osumallaan, Hägg suitsutti Expressenille.

Naamamaali oli joulukuun sana Suomessa, kun jalkapallomaajoukkueen Amanda Rantanen teki tärkeän voittomaalin Skotlannin verkkoon kasvoillaan.

NHL:ssä puolestaan nähtiin ruumiinosalla tehty maali myös tiistaina, kun kiekko kimposi LA Kingsin Carl Grundströmin selästä Anaheimin maaliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?