NHL-seura kiisti tähtihyökkääjä Mikko Rantasen koronatartunnan – Joonas Donskoi yksi tartunnan saaneista - NHL - Ilta-Sanomat

NHL-seura kiisti tähtihyökkääjä Mikko Rantasen koronatartunnan – Joonas Donskoi yksi tartunnan saaneista

Colorado Avalanchen mukaan tähtihyökkääjä Mikko Rantasella ei ole koronatartuntaa.

Mikko Rantanen on Coloradon tähtihyökkääjä.­

22.4. 10:56

Jääkiekon NHL-seura Colorado Avalanche kiistää mediatiedot, joiden mukaan joukkueen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen olisi saanut koronavirustartunnan.

Aiemmin tällä viikolla Rantanen joutui NHL:n koronaprotokollalistalle, ja esimerkiksi The Athleticille Avalanchea seuraava toimittaja Peter Baugh kertoo Twitterissä, että Rantanen on antanut positiivisen testituloksen.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar totesi NHL:n verkkosivuille, että Rantanen on altistunut, mutta hänen koronatestin tuloksensa ei ole positiivinen.

– Jäljityksessä on todettu, että hän on altistunut koronavirukselle, joten hän ei voi matkustaa joukkueen mukana vierasotteluihin, Bednar kommentoi Rantasen tilannetta.

Rantanen on suomalaisten pistekärki NHL:ssä kerättyään tehot 26+26.

Viimeksi 14. huhtikuuta pelannut Avalanche palaa NHL-kaukaloihin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa vieraissa St. Louis Bluesin.

Coloradon kotipeleihin tulee kuitenkin tauko, sillä joukkueen kotihalli suljetaan tartuntojen takia. Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin ovat sairastuneet suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi, maalivahti Philipp Grubauer ja puolustaja Bowen Byram.

Coloradon lähipäivien kotiottelut vaihtuvat vierasotteluiksi, kun joukkue kohtaa St. Louisin kolme kertaa peräkkäin ja jatkaa vierasottelulla Las Vegasissa. Kotijäälleen Colorado palaa vappuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?