Entinen NHL-kiekkoilija Todd Bertuzzi pidätettiin – sekoili liikenteessä, eikä suostunut antamaan puhallusnäytettä - NHL - Ilta-Sanomat

NHL:ssä tuhoa kylvänyt Todd Bertuzzi pidätettiin – sekoili liikenteessä, eikä suostunut antamaan puhallusnäytettä

Todd Bertuzzia epäillään rattijuopumuksesta.

Todd Bertuzzi joutui putkaan.­

2.3. 17:41

Vuosina 1995–2014 NHL:ssä rymistellyt jääkiekkoilija Todd Bertuzzi, 46, on pidätetty rattijuopumuksesta epäiltynä, TMZ kirjoittaa.

Bertuzzi pysäytettiin lauantaina aamuyöstä Auburn Hillsin kaupungissa, Michiganissa. Muut tielläliikkujat olivat soittaneet hätänumeroon ex-kiekkoilijan auton heittelehtiessä vaarallisesti edestakaisin.

Poliisien saapuessa paikalle samainen menopeli ajoi vielä päin punaisia.

Bertuzzi pysäytettiin, mutta hän ei suostunut antamaan puhallusnäytettä. Juopumus oli poliiseille kuitenkin ilmiselvää, raportoi TMZ.

NHL-tähti pidätettiin ja vietiin putkaan. TMZ:n lähteiden mukaan häneltä otettiin poliisiasemalla verinäytteet, mutta tuloksista ei ole vielä tietoa.

Bertuzzi tunnettiin myös kaukalossa holtittomasta käytöksestään. Vuonna 2004 hän suoritti NHL:ssä yhden kaikkien aikojen rumimmista kostoreissuista.

Tapaus sattui Colorado Avalanchen ja Bertuzzin edustaman Vancouver Canucksin välisessä ottelussa.

Aiemmin tuolla kaudella Avalanchen Steve Moore oli aiheuttanut Canucksin hyökkääjätähti Markus Näslundille aivotärähdyksen taklaamalla tätä kyynärpäällä päähän.

Bertuzzi päätti kostaa teon Moorelle. Kun joukkueet seuraavan kerran kohtasivat, Bertuzzi hyökkäsi hänen kimppuunsa raukkamaisesti takaapäin.

Moore kieltäytyi tappelusta, mutta Bertuzzi päätti mukiloida hänet kasvot edellä jäähän. Vakavasti loukkaantuneen Mooren ura päättyi siihen. Bertuzzille langetettiin tilanteesta loppukauden pituinen pelikielto.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?