Video: NHL:n tähtimaalivahti korvattiin suomalaisella – kävi useiden vastustajien päälle ja riehui itselleen jäähyn - NHL - Ilta-Sanomat

Video: NHL:n tähtimaalivahti korvattiin suomalaisella – kävi useiden vastustajien päälle ja riehui itselleen jäähyn

Jordan Binningtonin hermot menivät.

Jordan Binnington ei ollut parhaimmillaan.­

28.2. 9:15

St. Louis Bluesin maalivahdin Jordan Binningtonin iltapuhde San Jose Sharksia vastaan kesti 30 minuuttia ja 34 sekuntia.

Sitten Evander Kane teki jo Sharksin neljännen maalin, ja Binnington kutsuttiin pois maaliltaan. Bluesin Stanley Cupiin 2019 torjunut kanukkiveskari järjesteli perään turhautuneen miehen show’n.

Ensin hän uhitteli Sharksin vaihtoaition edessä Radim Simekille ja sitten vastaan luistelleelle Erik Karlssonille. Lopuksi Binnington kävi vielä tönimässä Sharksin maalivahtia Devan Dubnykia ennen kuin poistui kaukalosta käytösrangaistuksen saaneena.

Kun Ville Husso luisteli Binningtonin tilalle tolppien väliin, tilanne oli Sharksille 4–3. Ottelu päättyi lopulta Bluesin 7–6-voittoon. Husso torjui 19 laukausta 21:stä.

Voittomaalin laukoi Marco Scandella. Yli 25 minuuttia jääaikaa kellottanut kanadalaispakki oli pelannut alkukauden ilman tehopisteitä, mutta nyt napsui 2+1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?