Jarmo Kekäläinen etsintäkuulutettiin upeassa pilakuvassa – kanadalaisfanit jakavat somessa rakkauttaan Patrik Laineelle - NHL - Ilta-Sanomat

Winnipegin faneilta sataa rakkautta Patrik Laineelle, Jarmo Kekäläinen sen sijaan ”etsintäkuulutettiin” – katso huvittava kuva

Patrik Laineen siirto Winnipegistä Columbukseen herättää suuria tunteita.

Kiekkohullussa kaupungissa Patrik Laineella riitti faneja.­

23.1. 23:25

Jättikauppa, jonka seurauksena suomalaishyökkääjä Patrik Laine siirtyy Winnipegistä Columbus Blue Jacketsin riveihin, on herättänyt sosiaalisessa mediassa suuria tunteita.

Laine julkaisi Instagramissa kiitosviestin sen jälkeen, kun seurat olivat vahvistaneet siirron.

– En olisi voinut pyytää enempää uskollisilta, omistautuneilta ja intohimoisilta faneilta, Laine kiitteli winnipegiläisiä viestissään.

Kanadalaisfanit eivät peitelleet rakkauttaan neljä täyttä kautta Winnipegissä maaleja iskenyttä tamperelaista kohtaan.

– Blue Jackets sai juuri joukon faneja täältä Manitobasta. Kiitos, kun olit makupala, jonka edesottamuksia saimme seurata niin jäällä kuin sen ulkopuolella, eräs nimimerkki kommentoi Instagramissa.

– Tulemme kaipaamaan sinua, ”Hatrik” Laine!

– Tämän lukeminen särki sydämeni.

– En ole koskaan ollut varaustilaisuuden jälkeen niin iloinen kuin vuonna 2016, jolloin Winnipeg draftasi sinut. Kaikki hauskat kommenttisi ja upeat maalit – emme koskaan unohda, Instagramissa vakuutettiin.

Twitterin puolella kommentointi oli vieläkin suorasukaisempaa ja värikkäämpää.

– Onneksi peruin kausikorttini ennen kuin koronavirus iski. Nyt voin polttaa paitanikin, järkyttynyt Winnipeg-fani purki sydäntään.

Sekä päävalmentaja Paul Mauricelle että varsinkin general manager Kevin Cheveldayoffille vaadittiin potkuja. Monille some-seuraajille Laineen siirto vaikuttaa olleen viimeinen pisara mitä tulee Winnipegin johtajakaksikkoon.

Osa kannattajista puolestaan kirjoitti, että Laineen päästäminen oli vielä ymmärrettävää, mutta sentteri Pierre-Luc Dubois’n sijasta Winnipegin olisi pitänyt ehdottomasti saada uusia puolustajia.

– Olen iloinen Laineen puolesta. Muistuttaa minua Selänteen siirrosta aikoinaan. Winnipeg ei ole sopiva paikka suomalaisille ”snipereille”, pohti yksi nimimerkki.

Nimimerkki Kobra teki NHL:n jättiuutisesta omat johtopäätöksensä. Hän päätti ”etsintäkuuluttaa” Jarmo Kekäläisen. Columbuksen general manager sai siirrossa Laineen sekä Jack Roslovicin. Winnipegin suuntaan siirtyivät Dubois sekä kolmannen kierroksen varausvuoro.

Kekäläisestä tehdyssä pilakuvassa kerrotaan, että kyseessä on 54-vuotias suomalaismies ilman hiuksia. Silmien väriksi kerrotaan vihreä.

– Etsintäkuulutus on julkaistu 23. tammikuuta 2021, ja häntä syytetään Winnipeg Jetsin ryöstämisestä, kuvan alalaidassa lukee.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?