Jarmo Kekäläinen laittoi ison vaihteen silmään, NHL:n jättikauppaa odotetaan pian – Patrik Laine neuvottelupöydällä - NHL - Ilta-Sanomat

NHL:ssä kuhisee: Kekäläisellä iso vaihde silmässä, jättikauppaa odotetaan jo tänään – myös Patrik Laine neuvottelupöydällä

Pierre-Luc Dubois’n uskotaan vaihtavan maisemaa jo lauantaina.

Columbuksesta kiivaasti pois haluavan Dubois’n siirron uskotaan olevan nyt lähellä.­

23.1. 7:17

Tilanne Columbuksesta pois haluavan tähtisentterin Pierre-Luc Dubois’n, 22, ympärillä on sähköistynyt toden teolla varhain perjantaiaamuna pelatun kohuottelun jälkeen.

Sportsnet uutisoi, että Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen on pannut ison vaihteen silmään siirtoneuvotteluissa ja yrittää saada nuoren tähtensä nyt hanakasti kaupaksi.

Sportsnet uskoo, että Dubois’n sisältävä kauppa voisi toteutua jo paikallista aikaa lauantaiaamuna eli Suomen aikaa noin alkuillasta. Saman arvion raportoi TSN:n toimittaja Darren Dreger.

Jarmo Kekäläinen puuhaa NHL:n kuumaa suursiirtoa.­

Sekä TSN:n sisäpiiritoimittajan Pierre LeBrunin että Columbusta läheltä seuraavan The Athleticin Aaron Portzlilen mukaan kovinta kisaa Dubois’ta käyvät Montreal Canadiens, Winnipeg Jets ja Anaheim Ducks.

Sportsnetin Elliotte Friedman kirjoittaa tämän kolmikon lisäksi myös ainakin Calgary Flamesin olevan vielä mukana neuvotteluissa.

– Muutamien lähteiden mukaan Winnipegin Jetsin tarjoama paketti sisältää kaksi heidän siirtoa toivonutta pelaajaansa, Patrik Laineen ja Jack Roslovicin, Sportsnet raportoi.

Anaheimin uskotaan olleen alusta asti kuumeisesti Dubois’n perässä ja kasvattaneen merkittävästi tarjoustaan.

Aiemmin julkisuudessa olleiden väitteiden mukaan Montrealista Kekäläinen haluaisi ainakin joukkueen nuoren keskushyökkääjän Nick Suzukin, mutta Canadiensin GM Marc Bergevin ei olisi valmis luopumaan kultakimpaleestaan.

Columbus kohtaa Tampa Bayn Suomen aikaa lauantai-iltana kello 21 alkavassa ottelussa. Portzlilen mukaan on kuitenkin epätodennäköistä, että Dubois nähdään ottelun pelaavassa kokoonpanossa – jos hän enää edes silloin kuuluu Columbuksen joukkueeseen.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?