Patrik Laine yhä sivussa – Mikael Granlund tositoimiin jo ensi yönä Dallasissa - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laineen paluu pitkittyy – Mikael Granlund pääsee irti jo Dallasissa

Mikael Granlund pääsi nopeasti Nashvillen kokoonpanoon vapauduttuaan karanteenista.

Mikael Granlundilla oli viisumiongelmia NHL-kauden alkajaisiksi.­

22.1. 21:52 | Päivitetty 22.1. 23:17

Mikael Granlund pelaa kauden ensimmäisen NHL-ottelunsa, kun Nashville Predators kohtaa vierasjäällä Dallas Starsin ensi yönä Suomen aikaa kello 3.30.

Predatorsin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Granlund, 28, oli vielä kauden alkaessa Suomessa viisumiongelmien vuoksi. Yhdysvaltoihin matkustettuaan Granlundin täytyi vielä olla karanteenissa.

NHL:n nettisivuilla ennakoidaan, että aamuharjoitusten perusteella Granlund pelaa Nashvillen kakkosketjussa, jossa sentterinä on Matt Duchene ja toisella laidalla Luke Kunin.

– Pääsin tänne viikko sitten ja nyt saan vihdoin olla joukkueen kanssa. Tunnen joukkueen, muut kaverit ja systeemit, joten on helppoa tulla takaisin ja olen erittäin innoissani, Granlund oli kommentoinut torstain treenien jälkeen.

– Hän näyttää olevan erinomaisessa kunnossa ja hän on fiksu pelaaja, joten hän sopeutuu välittömästi, kehui Predatorsin päävalmentaja John Hynes.

Winnipeg Jets pelaa seuraavan pelinsä Suomen aikaa varhain sunnuntaina Ottawa Senatorsia vastaan. Patrik Laine on yhä poissa riveistä.

Jets asetti Laineen perjantaina loukkaantuneiden listalle.

Ylävartalovammasta kärsivä Laine pelasi kauden avauspelissä loistavasti (tehot 2+1), mutta on sen jälkeen ollut sivussa Jetsin kolme peliä.

NHL-toimittaja Mike McIntyre kirjoitti, että Ottawaa vastaan kehissä nähtäisiin myös Kristian Vesalainen. SM-liigan HPK:ssa syksyn lainalla ollut Vesalainen, 21, ei ole vielä alkukaudesta päässyt Winnipegin pelaavaan kokoonpanoon.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?