Patrik Laine ei tuntenut oloaan hyväksi ennen NHL-ottelua - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laineen loukkaantumisesta lisätietoa – Winnipegin valmentaja on haastavassa tilanteessa: ”Meidän on saatava se kuntoon”

Winnipeg Jets ei ota riskejä maaliruiskunsa terveyden kanssa.

Patrik Lainetta odotetaan pian taas mielipuuhaansa eli maalintekoon.­

19.1. 10:39

Patrik Laineen NHL-kausi alkoi täysosumalla. Hän iski kaksi maalia ja alusti kolmannen Winnipeg Jetsin voitossa Calgary Flamesia vastaan. Sen jälkeen kuitenkin alkoi jobinposti: Laine kärsii ”ylävartalovammasta”.

22-vuotias maalintekijä joutui seuraamaan sivusta, kun Jets hävisi Torontolle 1–3 tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Jetsin päävalmentaja Paul Maurice kertoi ottelun jälkeen, että Laine on sivussa ”day-to-day”, eli hänen tilannettaan tarkkaillaan päivä kerrallaan.

– Hän ei lämmittelyn jälkeen tuntenut oloaan hyväksi (vamman takia), Maurice kertoi Canoe-sivuston mukaan.

– Hän sai vammaan hoitoa sunnuntaina ja maanantaina. Hän haluaa olla varma, että pystyy pelaamaan kunnolla. Meidän on saatava se vamma kuntoon. Minulla ei ole tarkkaa toipumisennustetta, mutten usko, että tämä on pitkäaikainen vaiva.

Jetsillä riittää kiireitä lähipäivinä. Joukkue kohtaa Ottawan tiistaina sekä torstaina vierasjäällä ja kotona lauantaina. Sunnuntaina vastaan tulee jo Edmonton.

– Haluamme saada hänet takaisin kokoonpanoon. Toivoisin, että voisimme antaa hänelle enemmän aikaa. Meillä ei ole aikaa, mutta me emme laita häntä jäälle, kunnes hän voi olla sama pelaaja kuin Calgarya vastaan.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?