Mikko Lehtonen debytoimassa NHL:ssä – Patrik Laineen pelikunnosta jälleen lupaavaa tietoa - NHL - Ilta-Sanomat

Toronton Mikko Lehtonen debytoi vihdoin NHL:ssä – Patrik Laineen tilanteesta huolestuttava päivitys

Mikko Lehtonen on debytoimassa NHL-jäällä. Vastaan asettuu Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets.

Mikko Lehtonen siirtyi NHL:ään Jokereista.­

18.1. 18:50

Puolustaja Mikko Lehtonen on tekemässä NHL-debyyttinsä, kun Toronto Maple Leafs kohtaa maanantain ja tiistain välisenä yönä Winnipeg Jetsin.

Asiasta raportoi The Athleticin toimittaja James Mirtle. Mirtlen mukaan Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe oli vahvistanut Lehtosen debyytin.

Lehtonen, 27, ei ole pelannut Toronton kauden aiemmissa kolmessa ottelussa.

Jos ja kun Lehtonen tekee debyyttinsä, Toronton ja Winnipegin ottelusta voi muodostua mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen. Winnipeg Jetsissä pelaa nimittäin tunnetusti hyökkääjä Patrik Laine.

Laineen pelaamisen ympärillä on tosin ollut loukkaantumisesta johtuvia kysymysmerkkejä, mutta ainakin aamujäillä hänet nähtiin.

Laineen visiitti jäällä jäi lyhyeksi. Sportsnetin toimittaja Chris Johnston twiittasi tähtihyökkääjän poistuneet kaukalosta pikaisesti.

Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice sanoi sunnuntaina harjoitusten jälkeen, ettei Laine pystynyt lämmittelemään kunnolla. Hän ei vielä tiennyt sen tarkemmin suomalaisen vaivasta.

Winnipeg Sun -lehden toimittajan mukaan Laine olisi pitänyt lannettaan tuskaisen näköisenä ennen poistumistaan jäältä hallin uumeniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?