Patrik Laine poistui harjoituksista – Winnipegin valmentajalta niukat tiedot maalitykin tilanteesta - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laine poistui harjoituksista – Winnipegin valmentajalta niukat tiedot maalitykin tilanteesta

Loistavasti NHL-kauden aloittaneen Patrik Laineen pelikunto arvioidaan huomenna.

Laine oli pitelemätön kauden ensimmäisessä ottelussa.

17.1.2021 20:12

Winnipegistä kantautui sunnuntaina huolestuttavia suomalaisuutisia: Patrik Laine joutui jättämään Jetsin harjoitukset kesken.

Joukkueen päävalmentaja Paul Maurice sanoi harjoitusten jälkeen, ettei Laine pystynyt lämmittelemään kunnolla, muttei vielä tiennyt sen tarkemmin suomalaisen vaivasta.

– Katsomme huomenna, miten hän voi, Maurice ilmoitti.

Winnipeg Sunin toimittaja Ted Wyman raportoi Twitterissä havainnoistaan.

– Kuvaajamme otti tämän kuvan tuskaiselta näyttäneestä ja lannettaan pidelleestä Laineesta juuri ennen kuin hän poistui jäältä harjoituksissa, Wyman kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Winnipeg pelaa seuraavan kerran maanantain ja tiistain välisenä yönä vieraissa Torontoa vastaan. Joukkueella on edessä todellinen härkäviikko, sillä seitsemän päivän sisään ohjelmassa on viisi peliä.

Siirtohuhujen kohteena ollut Laine aloitti kauden loisteliaasti mättämällä 2+1 pistettä 4–3-jatkoaikavoitossa Calgarya vastaan torstaina.

Jetsin suomalaishyökkääjistä Kristian Vesalainen oli sunnuntaina mukana harjoitusten ketjukierroissa, ja hän saattaakin päästä alkavalla viikolla tositoimiin. Vesalainen on pelannut urallaan vain viisi NHL-ottelua syksyllä 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?