Kuva suomalaisen NHL-tähden kasvoista herättää huomiota maailmalla: ”Näyttää siltä, että paholainen on herätetty” - NHL - Ilta-Sanomat

Kuva suomalaisen NHL-tähden kasvoista herättää huomiota maailmalla: ”Näyttää siltä, että paholainen on herätetty”

Rasmus Ristolaisen tuore NHL-kuva herätti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Rasmus Ristolainen hiustyyli herätti huomiota.­

15.1. 14:19

Rasmus Ristolainen on taas päässyt tositoimiin NHL:ssä. Suomalaispuolustajan edustama Buffalo Sabres kohtasi kauden avauspelissään Washington Capitalsin perjantain vastaisena yönä.

Kaukalossa nähtiin hieman erinäköinen Ristolainen kuin viime kaudella. Suomalaispuolustaja on totuttu näkemään siloposkisena, mutta tuoreessa NHL-kuvassa 26-vuotiaan Ristolaisen kasvoja koristaa parta. Pystyssä sojottavat hiuksetkin saavat hänet näyttämään erilaiselta kuin aiemmin.

Suomalaisen muuttunut ulkonäkö herätti huomiota sosiaalisessa mediassa. Mike Pfeil muokkasi Ristolaisen kuvan uuteen uskoon ja jakoi sen Twitterissä.

Ristolaisen Instagramissa jakama kuva keräsi yli sata kommenttia ja yli 8 500 tykkäystä alle vuorokaudessa.

Eräs fani oli sitä mieltä, että Ristolainen näyttää nyt Rocky-elokuvasta tutulta nyrkkisankarilta Ivan Dragolta. Ja muut kommentoijat komppasivat näin:

– Näyttää siltä, että paholainen on herätetty.

– Olenko minä ainoa, jonka mielestä hän näyttää Bond-elokuvan pahikselta?

– En malta odottaa, että kaadat vastustajia katolleen kaukalossa.

Buffalo hävisi kauden avauksessa Washingtonille 4–6. Ristolainen urakoi kaukalossa yli 22 peliminuuttia. Kauden ensimmäisiä tehopisteitä ei vielä syntynyt.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?