NHL:n asiantuntijoilta kova ennustus Miro Heiskasen tulevaisuudesta – ”Hän on kuin silkkiä” - NHL - Ilta-Sanomat

NHL:n asiantuntijoilta kova ennustus Miro Heiskasen tulevaisuudesta – ”Hän on kuin silkkiä”

NHL:n verkkosivuston asiantuntijoiden mielestä taalaliigan paras pakki on ruotsalainen.

Milloin Miro Heiskanen voittaa parhaan NHL-puolustajan palkinnon?­

3.11.2020 12:35

Dallas Starsin suomalaistähti Miro Heiskanen valittiin NHL:n 10. parhaaksi puolustajaksi liigan virallisilla verkkosivuilla. Valinnan tekivät sivuston toimittajat.

Analyytikko Ken Daneyko lausui 21-vuotiaasta Heiskasesta seuraavasti:

– Hän voittaa tulevaisuudessa Norris-palkinnon, siitä minulla ei ole epäilystäkään. Hän vain kehittyy entisestään. Hän mukautuu joukkueensa pelitapaan. Kukaan ei ole sulavampi luistelija kuin Heiskanen. Hän on kuin silkkiä.

Tänä vuonna parhaalle pakille jaettavan Norris-pystin sai Nashvillen Roman Josi. Josi, 30, oli NHL:n verkkosivujen listauksessa vasta kakkonen, sillä parhaaksi arvostettiin Tampa Bay Lightningin Victor Hedman, 29. uotsalainen valittiin puolestaan Stanley Cup -finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Heiskanen sai lisää glooriaa NHL:n sivujen toisessa jutussa, jossa asiantuntijoilta kysyttiin, ketkä ovat änärin parhaat puolustajat kolmen kauden päästä. Heiskasen nimi nostettiin todennäköisimpien nimien joukkoon viiden muun pelaajan kanssa.

– Heiskanen ei seuraavan kolmen kauden aikana ainoastaan pääse ehdolle Norris-finalistiksi, vaan hän myös voittaa palkinnon, toimittaja Mike G. Morreale uskoo.

Heiskasen Stanley Cupin finaaleihin päättynyt kausi oli fantastinen. Hän teki 35 pistettä 68 runkosarjan ottelussa. Pudotuspeleissä hän teki Dallasin puolustajien piste-ennätyksen 26 tehopaunalla 27 ottelussa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?