Patrik Laine ja Aleksander Barkov järjestävät huutokaupan - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laine kertoi Instagramissa hyväntekeväisyystempauksesta – hehkutti huutokauppalistaa: ”Näitä ei saa muualta”

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n toimintaan.

Patrik Laine on hyvällä asialla.­

26.9. 9:40

NHL-tähti Patrik Laine kertoi perjantaina Instagramissa hyväntekeväisyystempauksesta.

Winnipeg Jetsin maalihai Laine ja Florida Panthersin mailataituri Aleksander Barkov järjestävät Laine & Barkov Charity Golfin, joka pelataan lauantaina Nokialla.

Golfin jälkeen Tampereella järjestettävässä illanvietto- ja palkintojenjakotilaisuudessa nähdään ja kuullaan myös huutokauppa, jossa kohteina on hyvin harvinaisia esineitä ja asioita.

– Hyväntekeväisyyshuutokaupassamme on huudettavana mm. mun viime kaudella käyttämät kustomoidut luistimet, joita ei muualta saa! Laine hehkuttaa Instagramissa.

Laineen Instagram-päivityksen mukaan huudettavana on myös esimerkiksi Toronto Maple Leafsin supertähden Auston Matthewsin maila nimikirjoituksella, Miro Heiskasen fanipaita nimikirjoituksella sekä golfkierros Laineen ja Sami Välimäen kanssa sekä ”tennikset Sashan (Barkov) kanssa”.

Eikä siinä vielä kaikki.

– Kaiken kruunaa yhteiset jäät Sashan ja mun kaa enintään neljälle hengelle! Laine julisti.

Huutokaupan tuotto kartuttaa varoja Laine & Barkov Charity Golfin hyväntekeväisyyspottiin, joka lahjoitetaan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n toimintaan.

Laine & Barkov Charity Golf järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Silloin tapahtuman tuotti 66 400 euron lahjoituksen Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?