Miro Heiskanen latasi podcastissa kovan ennustuksen jo keväällä – loistaa nyt supertähtenä NHL:n finaaleissa - NHL - Ilta-Sanomat

Miro Heiskanen latasi kovan ennustuksen podcastissa jo ennen pudotuspelejä – loistaa nyt supertähtenä NHL:n finaaleissa

Miro Heiskanen arveli jo keväällä, että Dallasilla on erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Miro Heiskanen on liitänyt huipputasolla NHL:n pudotuspeleissä.­

23.9.2020 22:52

Miro Heiskanen kiitää Dallasin suomalaiskvartetin johtotähtenä parhaillaan käynnissä olevissa Stanley Cupin finaaleissa. 21-vuotias Heiskanen osasi enteillä tulevaa jo keväällä, kun kauden mahdollinen jatkuminen koronakatkon jäljiltä oli vielä hämärän peitossa.

– Tuntui, että olisi voitu mennä päätyyn asti jo viime keväänä (2019). Silloin oli aika hyvä jengi, ja pienestä oli kiinni (pudotuspelien 2. kierroksella) St. Louisia vastaan, Game seven olisi siinä voinut kääntyä kummalle vaan, Heiskanen totesi Stanley Cup Classics -podcastin haastattelussa toukokuussa.

– Saatiin vielä vähän lisää kokemusta tälle kaudelle, ja luulen, että hyvä mahis olisi, tai olisi ollut, tälläkin kaudella (mennä päätyyn asti). Nyt ei tiedä, jatkuuko pelit vai ei, mutta ihan tyytyväinen olen siihen, millainen jengi on kasassa, Heiskanen sanoi keväällä.

NHL palasi tositoimiin loppukesästä, ja etenkin Heiskanen on ollut kaukalossa pitelemätön. Nähtäväksi jää, riittääkö vääntö Tampa Bayta vastaan Stanley Cupiin asti.

Heiskanen kertoi podcastissa myös esimerkiksi siitä, kuinka nuorena NHL alkoi hänestä tuntua unelman sijaan realistiselta tavoitteelta ja siitä, että hänen selkeä tavoitteensa on vielä kasvaa Norris Trophy -voittajaksi eli koko NHL-sarjan parhaaksi puolustajaksi.

Koko haastattelu on kuunneltavissa Suplassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?