Jon Merrill tuli kotiin – pienet tyttäret sekosivat - NHL - Ilta-Sanomat

Suloinen video: Pienet tyttäret sekosivat NHL-tähden kotiinpaluusta – lasten äiti järjesti iloisen yllätyksen

Vegas Golden Knightsin puolustajan Jon Merrillin jälkikasvu koki ihanan yllätyksen.

Jon Merrill palasi kotiin juhlittuna sankarina, vaikka pudotuspeliurakka loppuikin ennenaikaisesti.­

16.9. 20:09

NHL-joukkue Vegas Golden Knightsin pudotuspelitaival päättyi varhain tiistaina Suomen aikaa, kun Dallas Stars kukisti läntisen konferenssin suosikin neljännen kerran.

Tappio oli karvas, mutta ainakin perheellisille pelaajille pudotuspelikuplasta poistuminen oli eittämättä myös suunnaton helpotus.

Yksi heistä oli Vegasin puolustaja Jon Merrill , jonka puoliso Jessica Molina lisäsi Twitter-tililleen sydämet sulattavan videon kiekkoilijaisän kotiinpaluusta.

Molina oli kerännyt pariskunnan kolme tytärtä pihamaalle autotallin eteen. Hän oli kertonut, että siellä odottaa iso yllätys.

Molina avasi autotallin sähkökäyttöisen oven, mutta pihalla tähystäneet tyttäret eivät nähneet pimeyden vuoksi sisälle talliin. He kysyivät äidiltään, mitä hämärässä tallissa mahtaa olla.

– En tiedä, menkää katsomaan, Molina rohkaisee videolla.

Tytöt kiiruhtavat vauhdilla autotalliin, josta löytyykin paras mahdollinen yllätys: heinäkuusta saakka perheestään erossa ollut isä.

28-vuotias Merrill syleilee onnesta hehkuvaa jälkikasvuaan pitkään ja hartaasti, mutta keskimmäisellä tyttärellä on kysyttävänään varsin kiperä kysymys.

– Isi, voititteko?

– Emme, mutta olen nyt kotona, puolustajajärkäle vastaa välittömästi.

Näyttävästä takatukastaan tunnettu Merrill mahtui pelaamaan vain yhdessä pudotuspelissä, joten kuplareissun voisi kuvitella olleen yhdysvaltalaispuolustajalle äärimmäisen raskas kokemus.

Pieni irtiotto perhearjesta tosin saattoi olla ainakin aluksi paikallaan, sillä Merrill kertoi heinäkuussa vastanneensa lastenhoidosta käytännössä yksin koko koronakaranteenin ajan.

Merrill tehtaili tällä kaudella seitsemän pistettä 49:ssä pelaamassaan runkosarjaottelussa.­

Vastuu sälytettiin isälle, koska Molina viimeisteli keväällä ja kesällä kuumeisesti maisterintutkintoaan.

– Karanteeniajan suurin saavutukseni oli eittämättä siitä ehjänä selviäminen. Kaikki olivat lopultakin yhdessä osassa ja sain tehtyä kolme ateriaa päivässä, Merrill naureskeli pari kuukautta sitten.

Merrill on pelannut NHL:ää Vegasin lisäksi New Jersery Devilsissä.

Hänen sopimuksensa päättyi tähän kauteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?