NHL:n pisin tukka on mennyttä – Sami Niku teki kiistellyn ratkaisun - NHL - Ilta-Sanomat

NHL:n pisin tukka on mennyttä – Sami Niku teki kiistellyn ratkaisun

Sami Nikun villi hevitukka on historiaa.

Sami Nikun tukka ei enää hulmua.

9.9.2020 23:24

Winnipegin suomalaispuolustaja Sami Niku ei ehkä kuulu pelitaidoiltaan aivan NHL:n kirkkaimpaan valokeilaan, mutta ulkonäöllään hän on siellä paistatellut.

Nikun, 23, villinä rehottanut hiuskuontalo ehti kerätä katseita ja herättää keskustelua. NHL hehkutti sarjan pisimmäksi kasvanutta tukkaa jopa omissa somekanavissaan. Nikua hehkutettiin ulkomuodoltaan jopa ”modernin ajan Jagriksi”.

Nyt se on kuitenkin historiaa. Niku nimittäin julkaisi keskiviikkoiltana Instagram-tilillään monia järkyttäneen kuvan. Hän oli käynyt parturissa.

Kommenttikenttä täyttyi nopeasti lukuisista viesteistä. Winnipeg Jetsinkin viralliselta tililtä kommentoitiin:

– Sami...

Joku kommentoijista kertoi itkevänsä, toinen luonnehti tapausta tragediaksi.

– Olen surun murtama, eräs puolestaan tiivisti tuntonsa.

Nikun kohdalla kyse ei enää ollut mistään perinteisestä takatukasta, vaan hän kantoi ylpeydellä NHL:n ainoaa todellista ”hevilettiä”. Ulkonäkö kuitenkin hämäsi, sillä viime talvena Niku kiisti olevansa raskaan musiikin ystävä.

– Ei sinne päinkään, hän naurahti tuolloin kysyttäessä asiasta.

Kolmen viime kauden aikana yhteensä 48 NHL-ottelua pelanneella Nikulla on nyt edessään sopimusneuvottelut, sillä hänen tulokassopimuksensa Jetsin kanssa päättyi. Suomalaispuolustaja on kuitenkin vasta rajoitettu vapaa agentti, joten Jets omistaa yhä hänen oikeutensa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?