Columbus tasoitti ottelusarjan Tampa Bayta vastaan – Korpisalo pysäytti kiekon 36 kertaa - NHL - Ilta-Sanomat

Columbus tasoitti ottelusarjan Tampa Bayta vastaan – Korpisalo pysäytti kiekon 36 kertaa

Columbuksen suomalaisvahti Joonas Korpisalo jatkoi varmoja otteitaan.

Joonas Korpisalo juhli voittoa Tampa Baysta torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa päättyneessä ottelussa.­

14.8. 3:05

Jääkiekon NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Columbus Blue Jackets on tasoittanut ottelusarjan Tampa Bay Lightningia vastaan. Columbus voitti Tampa Bayn 3–1 ja sarjan voitot ovat nyt tasan 1–1.

Columbuksen suomalaisvahti Joonas Korpisalo jatkoi varmoja otteitaan torjuessaan 36 kertaa.

Pudotuspelikierroksen ensimmäisessä ottelussa Korpisalo torjui peräti 85 kertaa, kun peli ratkesi vasta viidennessä jatkoerässä ajassa 150.27. Tuolloin Korpisalon torjunnat eivät kuitenkaan riittäneet joukkueen voittoon, ja Tampa Bay vei kierroksen ensimmäisen ottelun 3–2. Peli oli neljänneksi pisin NHL:n historiassa. Ottelu kesti kaikkiaan yli kuusi tuntia.

Nyt torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa päättyneessä ottelussa kotijoukkue Tampa Bayn maalilla vahtinut, Korpisalon virkaveli AndreiVasilevski pysäytti kiekon 19 kertaa.

NikitaKutsherov vastasi ottelun avausmaalista ajassa 5.24. Osuma jäi lopulta kuitenkin joukkueen ainoaksi. Columbus osui ensimmäisessä erässä kahdesti ja kerran päätöserässä. Maalit kirjattiin Ryan Murraylle, ylivoimalla osuneelle OliverBjorkstrandille sekä AlexanderWennbergille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?