Barkovin Florida laulukuoroon NHL:n jatkopeleissä – Islanders teki selvää jälkeä - NHL - Ilta-Sanomat

Barkovin Florida laulukuoroon NHL:n jatkopeleissä – Islanders teki selvää jälkeä

New York Islanders eteni karsintakierrokselta varsinaisiin 16 joukkueen pudotuspeleihin.

Anthony Beauvillier (oik.) upotti kaksi maalia ratkaisevassa pelissä Panthersin verkkoon.­

7.8. 21:39

Islanders kaatoi suomalaiskapteeni Aleksander Barkovin johtaman Floridan perjantai-iltana 5–1 ja marssi jatkoon otteluvoitoin 3–1.

Islanders paineli kahden maalin karkumatkalle heti avauserässä Anthony Beauvillierin osumilla.

Niistä ensimmäinen syntyi erikoisesti, kun Beauvillierin heppoinen rystykääntö pääsi yllättämään täysin Panthersin maalivahdin Sergei Bobrovskin.

Barkov petasi vielä avauserän lopussa Mike Hoffmanin 1–2-kavennuksen ylivoimalla, mutta siihen Panthersin ilonaiheet jäivät.

Brock Nelson vei Islandersin 3–1-johtoon toisessa erässä, ja Matthew Barzal katkaisi pantterin niskan lopullisesti päätöserän puolivälissä syntyneellä 4–1-maalilla. Viimeinen maali syntyi lopussa tyhjiin.

Islandersista tuli kolmas karsintakierroksen ottelusarjansa nippuun laittanut joukkue. Kaksi aiempaa jatkoonmenijää olivat Carolina ja Calgary.

Floridan ykköstähti Barkov teki ottelusarjan neljässä ottelussa tehot 1+3.

Perjantai-illan ja tulevan yön aikana NHL:ssä on ohjelmassa viisi karsintasarjojen neljättä osaottelua, joista jokainen on katkolla.

Karsinta- ja kärkinelikkojen sijoitusotteluvaihe pelataan loppuun viikonlopun aikana. Ensimmäinen varsinainen pudotuspelikierros alkaa ensi viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?