Antti Raanta katosi mystisesti vaihtopenkiltä kesken NHL-ottelun - NHL - Ilta-Sanomat

Antti Raanta katosi mystisesti kesken NHL-ottelun – näin päävalmentaja kommentoi suomalaisvahdin tilannetta

Arizonan Antti Raanta katosi mystisesti vaihtopenkiltä ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

Antti Raannan pelikunto on arvoitus.­

5.8. 10:50

Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raanta, 31, aloitti tiistai-illan ottelun vaihtopenkiltä mutta katosi joukkueensa vahvuudesta kesken kamppailun.

Kun televisiokamerat toisessa erässä suuntautuivat Arizonan vaihtopenkille, luukkuvahtina edustikin joukkueen kolmosvahti Adin Hill. Seura tiedotti lyhyesti Raannan olevan ”kyvytön pelaamaan”.

Arizonan päävalmentaja Rick Tocchet kertoi pelin jälkeen, että Raannalle oli sattunut jotain alkulämmittelyjen aikana, mutta ei tarkentanut mistä oli kyse.

Televisiokuvissa näytettiin, kuinka suomalaisvahti sai alkulämmittelyissä kiekon päähänsä. Voi siis olla, että tällistä johtuneet oireet pahentuivat ottelun aikana, ja Raanta vedettiin penkiltä tutkimuksiin.

Nashville voitti ottelun 4–2 ja tasoitti otteluvoitot 1–1:een. Joukkueet kohtaavat uudelleen jo keskiviikkona illalla Suomen aikaa.

Raannan pelikunto on vielä arvoitus. Hän on aloittanut molemmat ottelut varavahtina Darcy Kuemperin kannettua päävastuuta.

– Puhumme keskiviikon maalivahtivalinnasta myöhemmin, Arizonan päävalmentaja Tocchet sanoi ottelun jälkeen Usa Todayn mukaan.

Arizona Sportsin toimittaja John Gambadoro tosin kirjoitti Twitterissä, että Raanta olisi sivussa ottelusarjan kolmannesta kohtaamisesta.

Raanta on tällä kaudella pelannut Arizonan paidassa NHL:ää 33 ottelua. Raanta on kärsinyt tuskastuttavan paljon loukkaantumisista NHL-uransa aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?