Pelottava loukkaantuminen NHL:ssä – pelaaja kannettiin paareilla kaukalosta yli 10 minuutin hiljaisuuden jälkeen: ”Rukoilemme hänen puolestaan” - NHL - Ilta-Sanomat

Pelottava loukkaantuminen NHL:ssä – pelaaja kannettiin paareilla kaukalosta yli 10 minuutin hiljaisuuden jälkeen: ”Rukoilemme hänen puolestaan”

Toronton Jake Muzzin löi kaatuessaan päänsä vastustajan polveen. Sairaalaan kuljetettu kanadalaispuolustaja pystyi kuitenkin liikuttamaan raajojaan.

Jake Muzzinin loukkantuminen säikäytti Torontossa.­

5.8. 2:28

NHL:n pudotuspeliturnauksen ottelussa Toronto–Columbus nähtiin vaarallisen näköinen loukkaantuminen Suomen aikaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Ottelua oli jäljellä vain kaksi minuuttia, kun vastustajan poikittaisen mailan seurauksena tasapainonsa menettänyt Toronton Jake Muzzin paiskautui pää edellä päin Columbuksen Oliver Bjorkstrandin polvea.

Tilanne ei heti näyttänyt erityisen dramaattiselta. Pian törmäyksen jälkeen Muzzin yritti nousta seisomaan muttei päässytkään pystyyn.

Hän pyllähti istumaan jäälle, ja joukkueen lääkäri riensi paikalle. Tämä asetti Muzzinin makaamaan jäähän ja kannatteli hänen niskaansa.

Pian paikalle tuli kymmenen muutakin taustahenkilöä, mukaan lukien hallin ensiapuhenkilökunta paareineen.

Lääkintähenkilökunta piiritti jäässä liikkumatta maannutta 31-vuotiasta kanadalaispuolustajaa yli kymmenen minuutin ajan, kunnes hänet kannettiin paareilla ulos kaukalosta.

Koko toimenpiteen ajan hallissa oli hiirenhiljaista ja molempien joukkueiden pelaajat seurasivat vaihtoaitioidensa ympäristössä vakavalta vaikuttanutta tilannetta.

Muzzin kuitenkin liikutti heti tärskyn jälkeen sekä käsiään että jalkojaan.

Maple Leafs tiedotti ottelun jälkeen, että Muzzin on kuljetettu sairaalaan. Hän oli tajuissaan ja pystyi liikuttamaan raajojaan.

– Rukoilemme kaikki hänen puolestaan. On paljon isompiakin asioita kuin jääkiekko, Toronton Mitch Marner sanoi lehdistötilaisuudessa.

Itse ottelun Toronto voitti 3–0 ja tasoitti kolmesta voitosta pelattavan ottelusarjan 1–1:een.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?