Sisäpiiri: Jonathan Toews vastusti kauden jatkamista – ”Kysyi oleellisia kysymyksiä” - NHL - Ilta-Sanomat

Sisäpiiristä paljastus: NHL:n supertähti vastusti kauden jatkamista – ”Kysyi oleellisia kysymyksiä”

NHL-kausi jatkuu pian.

Chicagon supertähti Jonathan Towes kyseenalaisti lähteiden mukaan sen, onko NHL:n turvallista palata jäälle.­

23.7. 13:51

Chicago Blackhawksin pitkäaikainen kapteeni Jonathan Toews oli toinen niistä kahdesta pelaajasta, jotka vastustivat NHL:n ja sen pelaajayhdistyksen NHLPA:n uutta työehtosopimusta, jonka yhteydessä sovittiin NHL-kauden jatkumisesta. Näin kertoo Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman.

Blackhawksin kolmeen Stanley Cupiin johtanut Toews on yksi 31 pelaajasta pelaajayhdistyksen johtokunnassa, jossa istuu yksi pelaajaedustaja jokaisesta NHL-seurasta.

– Olen kuullut monilta, monilta pelaajilta, että yksi äänekkäimmistä pelaajista paluuprosessin aikana oli Jonathan Toews, joka kysyi paljon kysymyksiä, Friedman sanoi podcastissaan NBC:n mukaan.

– Muut pelaajat todella puolustivat häntä. Heidän mukaansa hän oli loistava ja kysyi oleellisia kysymyksiä ja kyseenalaisti sen, onko nyt todella turvallista pelata.

NHL-kausi jatkuu elokuun alussa. Toewsin kipparoima Blackhawks kohtaa pudotuspelien karsintakierroksella Edmonton Oilersin.

Friedmanin mukaan toinen työehtosopimusta ja liigan paluusuunnitelmaa vastustanut edustaja oli Carolina Hurricanesin Jordan Martinook.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?