NHL-pelaaja halveerasi Chloen ulkonäköä - NHL - Ilta-Sanomat

Chloe, 24, löysi kuvansa ja vastenmieliset viestit kohutusta ryhmäkeskustelusta – NHL-pelaaja pilkkasi hänen ulkonäköään

Brendan Leipsic sai potkut Washington Capitalsista.

Julkaistu: 9.5. 8:02

24-vuotias nainen Winnipegistä kertoi, miltä tuntui tulla julkisesti haukutuksi.

Kanadalaislehti Winnipeg Sun tavoitti haastatteluunsa naisia, jotka joutuivat NHL-hyökkääjä Brendan Leipsicin, 25, ja hänen kavereidensa mollattavaksi.

Miehet vaihtoivat törkeitä viestejä yksityisessä Instagramin ryhmäkeskustelussa, mutta ne vuotivat julkisuuteen. Kommenteista nousi kohu, ja perjantaina Leipsic sai kenkää Capitalsista.

Yksi törkeiden kommenttien kohteeksi joutuneista naisista oli 24-vuotias Chloe Giesbrecht. Hän ei tuntenut miehiä entuudestaan.

Giesbrecht luki puhelimestaan itseensä kohdistuneista herjauksista ollessaan kävelyllä ystävänsä kanssa.

Ryhmäkeskusteluun oli jaettu Giesbrechtin kuva. Yksi kommentoijista herjasi Giesbrechtin plastiikkakirurgisen operaation epäonnistuneen.

Leipsicin kommentti oli: ”Kuvitelkaa, jos tämä olisi vaimosi.”

– Iljettävää. Minuun kohdistuneet kommentit olivat pahoja, mutta erityisen pahalta minusta tuntuu niiden naisten puolesta, joiden painosta he toistuvasti puhuivat, bulimiaa sairastanut Giesbrecht kertoi Winnipeg Sunille.

Hän toivoi miehille kovaa rangaistusta.

– Toivottavasti heidän uransa päättyvät.

– Televisiossa pelaajien näkee ottavan yhteiskuvia ja jakavan mailoja, mutta mitä he tekevätkään kaiken tämän takana? Heidän pitäisi olla roolimalleja, mutta ovatkin kaikkea muuta.

Leipsic pahoitteli myöhemmin kirjoituksiaan, mutta se ei korjannut tilannetta.

– Ymmärrän täysin, kuinka sopimattomia ja loukkaavia tällaiset kommentit ovat. Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta, Leipsic kirjoitti Twitter-tilillään.

Washington Capitals tuomitsi Leipsicin käytöksen heti tuoreeltaan.

Myös NHL julkaisi tiedotteen ja tuomitsi Leipsicin ja NHL:ssä kymmenen peliä pelanneen Jack Rodewaldin viestinvaihdon.

– Meidän liigassamme ei ole sijaa tällaisille lausunnoille, asenteille tai käytökselle julkaisualustasta riippumatta, liiga kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?