Kanadalaistoimittaja näki ”Mörkö” Anttilan tositoimissa – tilittää järkytystään - NHL - Ilta-Sanomat

Kanadalaistoimittaja näki ”Mörkö” Anttilan tositoimissa – tilittää järkytystään: ”Hän ei todellakaan osaa!”

Marko Anttila on kansallissankari.

Julkaistu: 5.5. 10:46

Mikko Lehtosen siirtyminen Torontoon on nostanut myös Marko Anttilan parrasvaloihin kiekkopääkaupungissa.

Leijonien ikoninen MM-kultakapteeni Marko Anttila on yli kaksimetrisen ruhonsa kanssa kaukalossa sellainen ilmestys, jota ei voi jättää huomioitta.

Tällä kertaa ”Mörkö” on kirjattu ylös isoin kirjaimin Torontossa, jossa arvostetun urheilumedian The Athleticin toimittaja Scott Wheeler iski maanantaina silmänsä Anttilaan – joskaan ei kovin imartelevassa mielessä.

– Jokerien hyökkääjän Marko Anttilan katsominen on kokemus. Hän ei osaa pelata. Ja tarkoitan, ettei hän todellakaan osaa! Kaveri on 34-vuotias, kaksimetrinen eikä osaa luistella ja viettää pelin vain läiskimällä kiekkoa ympäri jäätä, Wheeler tilitti näkemäänsä Twitterissä.

– Silti hän kipparoi Suomen vuosi sitten MM-kultaan ja tahkoaa edelleen KHL:ssä.

Jo neljä kautta Jokerien KHL-joukkueessa pelannut kolossi on edustanut Suomen kolmesti MM-kisoissa.

Vuonna 2004 NHL:ään suoraan Suomen neljänneksi korkeimmalta sarjatasolta Lempäälän Kisasta varattu Anttila on onnistunut luomaan komean uran, vaikkei häntä olla koskaan tunnettu samettikätisenä taiturina.

Kanadalaistoimittaja oli kuin puulla päähän lyöty. Hän jatkoi vuodatusta Twitter-tilillään ja jakoi yhteyteen myös videoklippejä näkemästään.

– Olen katsonut tänään kuusi Jokerien peliä enkä ole nähnyt tämän kaverin saavan ainoatakaan tilannetta valmiiksi. Ei yhtäkään perille mennyttä syöttöä. Hän ei ole edes saanut pidettyä yhdelläkään kosketuksellaan kiekkoa hallinnassaan.

– Hän vain on tuolla. Kyyryssä liukumassa ympäriinsä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?