Eristyksiin määrätyllä tv-kasvolla kävi surkea tuuri – nukkui yön samassa hotellihuoneessa kuin virusta levittänyt NBA-pelaaja - NHL - Ilta-Sanomat

Eristyksiin määrätyllä tv-kasvolla kävi surkea tuuri – nukkui yön samassa hotellihuoneessa kuin virusta levittänyt NBA-pelaaja

Televisiotoimittaja John Forslund majoittui epäonnekseen väärään hotellihuoneeseen.

17.3. 11:36

NHL-seura Carolina Hurricanesin mediaryhmään kuuluva John Forslund majailee tällä hetkensä kotinsa kellarikerroksessa yksinään eristyksissä perheestään ja muusta maailmasta.

Vuodesta 1995 Hurricanesille televisiotöitä tehneen Forslundin kohtaloksi koitui detroitilainen hotellihuone, jonne hänet majoitettiin Carolinan vierasottelussa Red Wingsiä vastaan sunnuntaina 8. maaliskuuta.

Kova kohtalo selvisi Forslundille viime viikon torstaina, kun NHL ilmoitti, että kausi keskeytetään koronaviruksen takia. Forslund oli mediabussissa matkalla kotiin New Jerseystä, kun Carolinan viestintäpäällikkö nousi linja-autoon, käski kahta muuta matkustajaa poistumaan ja lähestyi televisiotoimittajaa huolestunut ilme kasvoillaan.

Forslund ehti jo luulla saavansa potkut töistään, kun Mike Sundheim ilmoitti, että tämä oli majoittunut epäonnekseen Detroitissa samaan huoneeseen kuin tautia mahdollisesti levittävä Utah Jazzin NBA-koripalloilija.

Kun Forslund kyseli lisää tietoja tilanteesta, selvisi, että edellisen yön hänen hotellihuoneessaan oli viettänyt Utahin kohuttu ranskalaispelaaja Rudy Gobert, joka oli kunnostautunut ensin koskettelemalla vitsin vuoksi toimittajien tallennuslaitteita ja mikrofoneja ennen kuin hänet julistettiin yhdeksi viruksen saaneista.

Lue lisää: NBA-koripalloilijalla todettiin koronavirus – vitsaili aiemmin taudilla ja kosketteli toimittajien mikrofoneja

Detroitilainen hotelli on ilmoittanut desinfioineensa hotellihuoneen Gobertin poistuttua sen tiloista, mutta Forslund määrättiin siitä huolimatta karanteeniin. Hän on kertonut Athleticille voivansa hyvin ja olevansa edelleen terveiden kirjoissa.

– Onhan tämä suoraan sanottuna ihan käsittämätöntä. Tämä (Gobertin hotellihuoneeseen päätyminen) oli niin huonoa tuuria, että alta pois. Kumpikin oli väärässä paikassa väärään aikaan, Forslund sanoi.

Detroitin kotiareenaa tyhjennettiin viime viikolla, kun NHL-kausi keskeytettiin. Carolinan televisiotoimittajalle John Forslundille vierailu Detroitiin oli epäonnekas.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?