Teemu Selänne komppaa potkut saanutta Jeremy Roenickia Twitterissä - NHL - Ilta-Sanomat

Vihjailut ryhmäseksistä työkaverin kanssa johtivat Jeremy Roenickin potkuihin – Teemu Selänne asettui tukemaan entistä NHL-tähteä

Teemu Selänne osoitti tukeaan Jeremy Roenickille Twitterissä.

Teemu Selänne osoitti tukeaan Jeremy Roenickille Twitterissä.

Julkaistu: 15.2. 9:35

Teemu Selänne liittyi lähtöpassit kommentaattorin paikalta saaneen Jeremy Roenickin tukijoihin. Entinen NHL-tähti hyllytettiin seksuaalissävytteisen kommentoinnin perusteella.

NBC Sports on vapauttanut pitkäaikaisen NHL-hyökkääjän Jeremy Roenickin kommentaattorin tehtävistä torstaina seksuaalissävytteisten puheiden takia. Asiasta uutisoi muun muassa CNN.

Roenick puhui NBC:n kollegastaan Kathryn Tapperista Spittin Chiclets-podcastissa. Tapper on Roenickin vaimon hyvä ystävä. Roenick puhui useaan otteeseen Tapperin ulkonäöstä ja vihjaili myöhemmin ryhmäseksihaluillaan.

Entinen kiekkotähti sanoi, että häneltä joskus kysyttiin siitä, miten hän lomailee kolmisin vaimonsa ja Tapperin kanssa.

– Vastasin vähän tyyliin, että menemme kaikki kolme sänkyyn, joka ilta. Jos niin todella tapahtuisi, se olisi tosi hienoa, mutta ei niin koskaan tule käymään, Roenick sanoi ohjelmassa.

Komean uran taalaliigassa kiekkoillut Roenick tuli jo peliuransa aikana tunnetuksi kovista puheistaan. Kun sama jatkui tv-töissä, entinen hyökkääjä sai putsata työpisteensä NBC:llä ja lähteä.

Roenick ilmoitti asiasta julkaisemalla Twitterissä videon, jonka saatesanoiksi hän kirjoitti: ”mikä vitsi!!”. Videolla hän kertoi olevansa tilanteesta tuohtunut ja samalla hyvin pettynyt. Samalla hän myös osoitti kiitollisuuttaan seuraajilleen ja tukijoilleen.

– Vaikka jätän NBC:n, en ole poissa kauan. Tulen vielä takaisin entistä motivoituneempana tuodakseni teille parasta viihdettä ja parhaani jääkiekon saralla, Roenick vuodattaa videollaan.

Viimeisimpänä Roenickin tukijajoukkoon liittyi myös Teemu Selänne.

– Täysin samaa mieltä... JR, olet paras alallasi, kenelläkään ei ole vastaavaa tietoa ja intohimoa kuin sinulla. Tulet pian takaisin, Selänne komppasi Roenickin videota Twitterissä.

Jos twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

Tuoreimmat osastosta