Pituusero huvittaa – 163-senttinen NHL-pelaaja kuvattiin 206-senttisen Zdeno Charan vieressä: ”Onhan tämä photoshopattu?” - NHL - Ilta-Sanomat

Pituusero huvittaa – 163-senttinen NHL-pelaaja kuvattiin 206-senttisen Zdeno Charan vieressä: ”Onhan tämä photoshopattu?”

Zdeno Charan ja Nathan Gerben kohtaamisesta saatiin hauskoja valokuvia.

Zdeno Charan ja Nathan Gerben kohtaamisesta saatiin hauskoja valokuvia.

Julkaistu: 16.1. 12:29

Columbus Blue Jacketsin Nathan Gerbe hupaili kohtaamisellaan NHL:n jättiläistä Zdeno Charaa vastaan.

– Tämä on photoshopattu, eikö! Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Nathan Gerbe kirjoitti Twitterissä julkaisemansa valokuvan yhteyteen.

Gerbe postasi kuvan pilke silmäkulmassaan. Kysymys on kuvasta, jossa hän kamppaili kiekosta NHL:n jättiläispuolustaja Zdeno Charaa vastaan joukkueiden välisessä ottelussa tiistaina.

Miesten kokoero näyttää kuvassa suorastaan valtavalta.

Eroa toki myös löytyy. Chara on tilastojen mukaan 206 senttiä pitkä, Gerben pituudeksi ilmoitetaan 163 senttiä.

Miesten kokoero tuli esille myös muissa ottelussa otetuissa valokuvissa.

Zdeno Charalla ja Nathan Gerbellä on pituuseroa yli 40 senttiä.

Zdeno Charalla ja Nathan Gerbellä on pituuseroa yli 40 senttiä.

Charalle, 42, kyseessä oli 1 001. NHL:n runkosarjaottelu Bostonin paidassa. Tuhanteen otteluun seurassa on yltänyt aikaisemmin vain viisi pelaajaa.

Slovakialainen on pelannut NHL-urallaan yhteensä yli 1 500 ottelua. Hän aloitti uransa NHL:ssä 1997. Hän edusti New York Islandersia ja Ottawa Senatorsia ennen siirtymistään Bostoniin 2006.

Vähän yli 400 NHL-ottelua pelannut Gerbe, 32, kuuluu Columbuksen vahvuuteen toista kautta. Hän on edustanut aikaisemmin urallaan Buffalo Sabresia ja Carolina Hurricanesia.

Columbus voitti kyseisen ottelun 3–0.

Tuoreimmat osastosta