Jääkiekkoilija Patrik Laine kertoo näkemyksistään ja tavoitteistaan uudessa Urheilulehdessä - NHL - Ilta-Sanomat

”Ihan sama, mitä joku Karjala-lippis minulta odottaa” – Patrik Laine lataa suoraa puhetta Urheilulehdessä

Patrik Laine kertoo Urheilulehdessä, että hän aikoo puhua suoraan jatkossakin.

Patrik Laine kertoo Urheilulehdessä, että hän aikoo puhua suoraan jatkossakin.

Julkaistu: 16.1. 11:07

Patrik Laine puhuu avoimesti elämästään uudessa Urheilulehdessä.

Patrik Laine on antanut Urheilulehdelle poikkeuksellisen suorapuheisen haastattelun.

Torstaina irtonumeromyyntiin tulleessa urheilun aikakauslehdessä Winnipeg Jetsin tehohyökkääjä kertoo, mitä hänen elämässään kaukalossa ja sen ulkopuolella on tapahtunut viime aikoina.

Laine myöntää, että on tehnyt muutoksia elintapoihinsa. Hän muun muassa toistaa jo aiemmin kertomansa asian vapaa-ajan viettotavoistaan: hän ei pelaa videopelejä enää niin paljon kuin ennen. Kun aiemmin hän takoi välillä jopa 12-tuntisia pelisessioita, nyt hän kertoo, että ”pelaan välillä tunnin tai kaksi mutta en enää läheskään sellaisia määriä kuin aiemmin”.

Puheeksi NHL-kirjeenvaihtaja Ville Tourun tekemässä haastattelussa nousee myös Laineen persoona.

Pelaaja ei ole koskaan pelännyt laukoa mielipiteitään salamavalojen kiirastulessa. Laine on myös ilmoittanut avoimesti tavoittelevansa lajin kirkkainta huippua, esimerkiksi NHL:n maalikuninkaan viittaa. Välillä lausunnot ovat olleet joidenkin mielestä jopa pöyhkeitä – ja samalla hyvin epätyypillisiä suomalaiselle huippu-urheilijalle.

– Sanon aina, miten asiat ovat. En minä rupea mitään selittelemään, Laine kertoo.

Samaan hengenvetoon hän toteaa, että vaikka on muuttanut elintapojaan ja ajatusmallejaan joidenkin asioiden kohdalta, yhdestä asiasta hän ei tingi:

– Ei minua kiinnosta yhtään, mitä pukuhuoneen ulkopuolella olevat ihmiset odottavat tai ajattelevat. Se on ihan sama, mitä joku Karjala-lippis minulta odottaa. Se ei minua kiinnosta, Laine sanoi tyylilleen uskollisena.

Laine kertoo haastattelussa myös sen miten on käsitellyt vaikeita jaksoja NHL-urallaan, avaa terveyshuoliaan sekä puhuu kesällä ottamastaan tatuoinnista, joka peittää hänen oikean kätensä.

Löydät Urheilulehden hyvin varustetuista irtonumeropisteistä ympäri maata. Irtonumeron hinta on 4,90 euroa. Lehden tilausohjeet löydät täältä.

Tuoreimmat osastosta