Aleksandr Ovetshkinin 1-vuotias poika sekosi onnesta, kun näki isänsä tv:ssä - NHL - Ilta-Sanomat

Hauska kotivideo: Sergei Ovetshkin, 1, sekoaa onnesta – näki Aleksandr-isän maaleja ja taklauksia televisiosta

Washington Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin on voittanut NHL:n maalikuninkuuden kahdeksan kertaa 12 viime kauden aikana.

Washington Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin on voittanut NHL:n maalikuninkuuden kahdeksan kertaa 12 viime kauden aikana.

Julkaistu: 14.1. 12:57

Aleksandr Ovetshkinin poika Sergei, 1, sekoaa onnesta nähdessään televisiossa isänsä tekevän maaleja.

Aleksandr Ovetshkinilla on miljoonia faneja ympäri maailmaa, mutta yksi intohimoisimmista löytyy kotoa.

Ovetshkinin seura Washington Capitals tviittasi supertähden kotoa videon, jolla yksivuotias Sergei katselee suurelta kuvaruudulta koostetta isänsä edesottamuksista.

Videon on kuvannut Ovetshkinin vaimo Nastja.

Poika istuu sohvalla, kun ruudussa alkaa pyöriä insertti NHL:n viime vuosikymmenen kovimmasta maalintekijästä, joka juuri ohitti Teemu Selänteen kaikkien aikojen maalintekijälistalla.

Ei mene kuin hetki, kun poika tunnistaa isänsä. Hän hyppää sohvalta ja juoksee suuren olohuoneen halki lähemmäs televisiota, heiluttaa käsiään ja ilakoi estoitta.

Aleksandr Ovetshkin oli 10-vuotias, kun hänen isoveljensä Sergei kuoli 24-vuotiaana auto-onnettomuudessa saamiensa vammojen seurauksena.

Video on julkaistu ennen kuin Ovetshkin ohitti Selänteen NHL:n kautta aikojen maalintekijälistalla nousten sijalle 11. Ovetshkin teki tiistaiyönä kaksi maalia, kun Washington kaatoi Carolinan 2–0.

Ne olivat Ovetshkinin, 34, uran 685. ja 686. osumat. Selänne teki vuonna 2014 päättyneellä urallaan 684 maalia. Ovetshkin on enää neljän osuman päässä Pittsburghin nykyisestä omistajasta Mario Lemieux’stä, joka teki vuonna 2006 päättyneellä urallaan 690 maalia.

Ovetshkin on tälläkin kaudella hurjassa maalitahdissa. Viime kaudella kahdeksannen kerran NHL:n maalipörssin voittanut venäläistähti on nyt maalipörssin kolmantena tehtyään 47 ottelussa 28 maalia.

Tuoreimmat osastosta