Patrik Laineen laukaus veti NHL-selostajan hiljaiseksi - NHL - Ilta-Sanomat

Video: Patrik Laineen laukaus veti NHL-selostajan hiljaiseksi – ”Yritäpä analysoida tuota”

Patrik Laine karkasi Toronton Alexander Kerfoot NHL-ottelussa keskiviikkona.

Julkaistu: 9.1. 13:28

Patrik Laine yllätti laukauksellaan vastustajan maalivahdin ja NHL-peliä kommentoineen asiantuntijan.

Patrik Laine pääsi esittelemään kuuluisaa laukaustaan keskiviikon NHL-kierroksella voittolaukauskisassa.

Laineen edustama Winnipeg oli keskiviikkona Torontossa Maple Leafsin vieraana. Tasainen kamppailu ei ratkennut vielä jatkoajallakaan, mutta lopulta Winnipeg oli etevämpi voittolaukauksissa. Yksi vierasjoukkueen onnistujista voittolaukauskisassa oli Laine.

Laine lähestyi Frederik Andersenin vartioimaa maalia. Ja kun monet odottivat, että suomalainen lähtisi yrittämään harhautusta, niin hän yllättäen laukoikin. Painava laukaus upposi maalin yläkulmaan.

Laineen maali yllätti myös kanadalaiskanava Sportsnetin tv-lähetyksessä asiantuntijakommentaattorina olleen Craig Simpsonin. Omalla urallaan NHL:ssä kymmenen kauden ajan hyökkääjänä pelannut Simpson meni hetkeksi hiljaiseksi.

– Yritäpä analysoida tuota...

– Siinä laukoja vain yksinkertaisesti ohittaa maalivahdin. Ei voi odottaa tuossa tilanteessa tuollaista laukausta ja että hän laukoo noin kovaa ja noin kaukaa, Simpson hämmästeli.

Voit katsoa Laineen maalin alla olevasta, NHL:n nettisivuilla julkaistusta videosta.

Mikäli video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Winnipegin ja Toronton kohtaamisissa nousee monesti puheenaiheeksi Laineen ja Toronton nuoren tähtipelaajan Auston Matthewsin kaksintaistelu. Myös Laineen jälkeen laukonut Matthews iski voittolaukauskisassa komean maalin.

Matthews teki kaksi maalia myös varsinaisella peliajalla, kun taas Laine jäi pisteittä. Matthews iski ottelussa 3–3-tasoitusmaalin vain 14 sekuntia ennen kolmannen erän loppumista.

Matthews teki ottelussa historiaa. Hän on ensimmäinen yhdysvaltalainen ja ensimmäinen Toronton pelaaja, joka on yltänyt 30 maaliin kaikilla uransa neljällä ensimmäisellä NHL-kaudella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?