Emil Larmi nostettiin NHL:ään – syynä toisen maalivahdin hävittämä passi! Myös Kevin Lankiselle kutsu ylös ja hieno kunnianosoitus - NHL - Ilta-Sanomat

Emil Larmi nostettiin NHL:ään – syynä toisen maalivahdin hävittämä passi! Myös Kevin Lankiselle kutsu ylös ja hieno kunnianosoitus

Kevin Lankinen ja Emil Larmi nostettiin ylös. Lankinen on lisäksi valittu AHL:n tähdistöotteluun.

Kevin Lankinen nostettiin NHL:ään.­

4.1.2020 18:38

Suomalaismaalivahdit Kevin Lankinen (Chicago Blackhawks) ja Emil Larmi (Pittsbugrh Penguins) ovat saaneet kutsut NHL:ään.

Penguinsin oli tarkoitus kutsua ryhmäänsä AHL-joukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin ykkösveskari Casey DeSmith, mutta amerikkalainen on hävittänyt passinsa, seura kertoo Twitterissä.

Larmi on viime ajat torjunut farmin farmissa eli ECHL:n Wheeling Nailersissa. Hän toimii oletettavasti Matt Murrayn varamiehenä vierasottelussa Montreal Canadiensia vastaan, sillä Tristan Jarry jäi pois vieraspelimatkalta.

Lankinen paikkaa Chicagossa polvivaivaista ruotsalaistähteä Robin Lehneriä, joka on pelannut huippukauden Blackhawksin tolppien välissä. Torjuntavastuuta on Lehnerin ohella kantanut hänen syrjäyttämänsä seuran pitkäaikainen ykkösvahti Corey Crawford.

Lankinen on saanut myös hienon kunnianosoituksen, sillä hänet valittiin AHL:n tähdistöotteluun. Mukana on myös toinen suomalaismaalivahti, Toronto Maple Leafsissa syksyllä NHL-debyyttinsä saanut Kasimir Kaskisuo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?