Kaapo Kakko nakutteli taas pisteitä – sairastuvalta palannut suomalaistulokas liitää pisteputkessa - NHL - Ilta-Sanomat

Kaapo Kakko nakutteli taas pisteitä – sairastuvalta palannut suomalaistulokas liitää pisteputkessa

Kaapo Kakko palasi tehokkaana kaukaloon.

Kaapo Kakko palasi tehokkaana kaukaloon.

Julkaistu: 21.11.2019 5:59

Kaapo Kakko tuplasi kauden syöttösaldonsa.

Sairastelun vuoksi kaksi peliä sivussa ollut Kaapo Kakko palasi New York Rangersin kokoonpanoon kotiottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Kaksi syöttöpistettä kerännyt Kakko oli näkyvästi esillä, kun Rangers kellisti kovavireisen vierasjoukkueen maalein 4–1.

Molemmat syöttöpisteensä Kakko saalisti ylivoimalla. Ensimmäisen hän namutteli alivoimaneliön lävistäneellä poikittaissyötöllä, josta Artemi Panarin täräytti kotijoukkueen 1–0-johtoon toisen erän alussa.

Myös kolmannen erän alussa syntyneessä 2–0-maalissa asialla olivat samat kaverukset. Tällä kertaa Kakko yritti kiepauttaa itsensä maalin eteen, mutta kiekko lipuikin sopivasti Panarinille, jolla oli helppo työ tuplata kotijoukkueen johto.

Heti seuraavassa vaihdossa Rangers karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle. Vieraat kavensivat tovi myöhemmin, mutta Rangers kuittasi lopulta selvänumeroisen 4–1-voiton.

Ottelun kolmostähtenä palkittu Kakko on yltynyt väkevään iskuun. Kyseessä oli hänelle toinen peräkkäinen kahden pisteen ottelu. Edellisessä Kakko teki kaksi maalia.

Samalla Kakko kasvatti pisteputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi.

Edellisten kuuden pelin aikana Kakko on tehnyt tehot 4+3. Koko kauden 17 ottelussa suomalaistulokkaan saldo on nyt 6+4=10.

Rangersin ykköstähden Panarinin pisteputki on sen sijaan jo 12 ottelun mittainen.

Keskiviikon kierros

Montreal Canadiens–Ottawa Senators 1–2 ja. (0–0, 1–1, 0–1)

New York Rangers–Washington Capitals 4–1 (0–0, 1–0, 3–1)N: Kaapo Kakko 0+2

Tuoreimmat osastosta