NHL-pelaaja pahoinpiteli tyttöystävänsä – puoliso avautuu nyt päihdehuuruisesta elämästä: ”Valitsin alkoholin tyttäreni sijasta” - NHL - Ilta-Sanomat

NHL-pelaaja pahoinpiteli tyttöystävänsä – puoliso avautuu nyt päihdehuuruisesta elämästä: ”Valitsin alkoholin tyttäreni sijasta”

Austin Watson tuomittiin viime kaudella pitkään pelikieltoon tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Pariskunta on kärsinyt alkoholiongelmista.

Austin Watson tuomittiin viime kaudella pitkään pelikieltoon tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Pariskunta on kärsinyt alkoholiongelmista.

Julkaistu: 13.11. 22:21

Austin Watsonin tyttöystävä avautui ongelmistaan ja alkoholismistaan podcastissa.

Nashville Predatorsin hyökkääjä Austin Watson pidätettiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä reilu vuosi sitten. Pahoinpitely tapahtui huoltoasemalla. Tapaus nousi otsikoihin.

Watson sai viime syksynä NHL:ltä 27 ottelun pelikiellon. Pelikielto lyhennettiin 18 otteluun, mutta ongelmat eivät päättyneet siihen. Tammikuussa hänet asetettiin uudelleen pelikieltoon alkoholiongelmien takia.

Myös Watsonin tyttöystävä Jennifer Guardino on kärsinyt alkoholiongelmista. Hän puhui alkoholismistaan Nashville Predatorsin julkaisemassa Off Ice With Ida & Julie -podcastissa. Podcastia emännöivät Nashvillen ruotsalaispuolustajan Mattias Ekholmin vaimo Ida Björnstad sekä joukkueen kanadalaissentterin Kyle Turrisin vaimo Julie Turris.

– Voin sanoa ylpeästi, että olen alkoholisti. Olen kuntoutuva ihminen. Asiat ovat nyt hyvin, Guardino sanoi.

Lähetyksessä ei kerrattu edelliskesän pahoinpitelyillan tapahtumia yksityiskohtaisesti, mutta Guardino puhui niiden vaikutuksesta itseensä ihmisenä.

– Valitettavasti viime kesän tapahtumat eivät vielä olleet käännekohta elämässäni. Sorruin uudelleen tammikuussa.

– Se, etten voinut olla valitsematta alkoholia tyttäreni sijasta, oli käännekohta. Näin riippuvuuden mahtavimmillaan. Se mursi minut.

Tuolloin Guardino päätti kirjautua uuteen vieroituskeskukseen.

– Minun piti olla erossa tyttärestäni 45 päivää. Se oli rankkaa, mutta olen sen takia parempi äiti nyt, hän avasi.

Watson mainosti tyttöystävänsä podcast-esiintymistä Instagramissa.

– Raaka, rehellinen, nöyrä ja vahva. Minä ja Olivia (pariskunnan tytär) olemme onnekkaita, että meillä on hänet elämässämme. Olen erittäin ylpeä elämänkokemuksensa jakaneesta Jenniferistä. Kiitos Ida & Julie. Suosittelen todella tämän podcastin kuuntelemista, hyökkääjä kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Watson ja Guardino ovat edelleen yhdessä, nyt raittiina. Watson on saanut myös jääkiekkouransa pelikieltojen jälkeen takaisin raiteilleen. Hän on pelannut tällä kaudella 18 ottelua tehoin 3+3.

Nashvillen organisaatiossa kiekkoilevat myös suomalaismaalivahdit Pekka Rinne ja Juuse Saros sekä hyökkääjät Mikael Granlund, Miikka Salomäki ja Eeli Tolvanen.