Patrik Laineen ketjukaverin tilasta kantautuu synkkiä tietoja, viruu yhä sairaalassa – suomalaistulokas paikkaamaan NHL:ään - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laineen ketjukaverin tilasta kantautuu synkkiä tietoja, viruu yhä sairaalassa – suomalaistulokas paikkaamaan NHL:ään

Bryan Little on yhä sairaalassa.

Bryan Little on yhä sairaalassa.

Julkaistu: 7.11.2019 18:54

Kanadalaismedian mukaan Bryan Littlellä on aivoverenvuotoa. Samalla Joona Luoto nostettiin Jetsin NHL-joukkueen matkaan.

Winnipeg Jetsin kakkossentteri Bryan Little loukkaantui tiistain Devils-ottelussa saatuaan ketjukaverinsa Nikolaj Ehlersin kovan lämärin korvansa seudulle maalin kulmalla.

Little kiidätettiin heti sairaalaan, jossa hänen päähänsä ommeltiin kolmisenkymmentä tikkiä. Myöhemmin samana yönä hänet siirrettiin neurologiselle osastolle lisätutkimuksiin.

Jets kertoi keskiviikkona tiedotteessaan, että Little oli valppaana ja hyvävoimainen koko ajan.

Global News raportoi puolestaan torstaina, että Little on yhä sairaalahoidossa. Sen mukaan kanadalaishyökkääjällä on todettu aivoverenvuotoa.

Littlen, 31, tilanne on huolestuttava, sillä hän kärsi aivovammasta edellisen kerran aivan hiljattain. Hän joutui jättämään kauden yhdeksän ensimmäistä ottelua väliin saatuaan harjoitusottelussa aivotärähdyksen. Sen jälkeen hän ehti pelata vain seitsemän ottelua.

Jets tiedotti torstaina nostaneensa Joona Luodon AHL:stä paikkaamaan Littleä. Täksi kaudeksi Tapparasta Winnipegiin siirtynyt 22-vuotias laitahyökkääjä ei ole pelannut yhtäkään NHL-ottelua.

Jets pelaa seuraavan ottelunsa perjantain ja lauantain välisenä yönä kotikaukalossa Vancouveria vastaan.

Tuoreimmat osastosta