Ei voi olla totta! Nyt loukkaantui Mikko Rantanen – pahimmassa tapauksessa edessä voi olla pitkä sairausloma

Colorado Avalanchen suomalaistähden nilkka vääntyi ikävän näköisesti harmittomassa tilanteessa.

Mikko Rantanen loukkaantui St. Louisissa.

22.10.2019 5:10

Mikko Rantanen loukkaantui toisen erän ensimmäisessä vaihdossa vierasottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Rantasen menosuuntaan nähden poikittain ollut terä haukkasi kiinni jäähän, ja hänen vasen nilkkansa vääntyi ikävän näköisesti.

Rantanen nilkutti vaihtoaitioon, josta hän jatkoi ontuen matkaansa suoraan pukuhuoneeseen eikä palannut enää kaukaloon.

Videon tilanteesta voit katsoa tästä.

Loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä lisätietoja. Videon perusteella kyse voi olla lievimmillään pelkästä nilkan nyrjähdyksestä tai pahimmassa tapauksessa paljon vakavammasta nilkka- tai polvivammasta, joka pitäisi Rantasen sivussa kuukausia.

Coloradon päävalmentaja Jared Bednar ei osannut kertoa ottelun jälkeen haastattelussa lisätietoja Rantasen loukkaantumisen vakavuudesta.

Rantanen, 22, ehti syöttää ottelussa vieraiden avauserän ainoan maalin. Hän on aloittanut kauden loistavasti ja kerännyt nyt 9 ottelussa 5+7=12 pistettä. Rantanen on NHL:n pistepörssissä jaetulla kuudennella sijalla.

Colorado hävisi ottelun lopulta 1–3. Tappio oli sille kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla. Rantasen loukkaantuessa tilanne oli vielä tasan 1–1.

Suomalaiset ovat kärsineet viime kierroksilla runsaasti epäonnesta. Carolinan Erik Haula jätti pelin kesken perjantain ottelussa ja Floridan Aleksander Barkov lauantaina.

Molemmat selviävät kuitenkin tuoreimpien tietojen perusteella ilman pitkää sairauslomaa. Haula ei kuitenkaan ollut maanantaina mukana joukkueensa harjoituksissa. Barkov sen sijaan oli, ja hänen odotetaan pelaavan jo ensi yönä Floridan seuraavassa ottelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?