NHL

Florida Panthersille karmein mahdollinen takaisku – Aleksander Barkov loukkaantui

Julkaistu:

NHL
Barkov jätti ottelun kesken jo ensi minuuteilla.
Florida Panthers koki karmeimman mahdollisen takaiskun lauantain vierasottelussa Nashville Predatorsia vastaan, kun sen ylivoimainen ykköstähti ja kapteeni Aleksander Barkov loukkaantui.

Barkov, 24, ehti pelata ottelun alussa vain kaksi vaihtoa ennen kuin poistui pukuhuoneeseen eikä palannut enää kaukaloon.

Suomalaistähdellä ei ollut minkäänlaisia merkittäviä kontaktitilanteita kahden vaihtonsa aikana.

Barkov liukui pitkää kiekkoa seuranneen oman pään aloituksen jälkeen hitaasti vaihtoaitioon ja vaikutti pitelevän hieman sisäreittään tai nivusiaan. Vain hetkeä aiemmin silmiinpistävää oli hänen poikkeuksellisen laiska luistelunsa puolustuspäähän, mikä viittasi jonkinlaiseen vammaan.
Panthers voitti pelin lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 3–2. Päävalmentaja Joel Quenneville ei osannut kertoa ottelun jälkeisessä haastattelussa vielä mitään Barkovin loukkaantumisen vakavuudesta.

Barkov ehti tehdä kauden seitsemässä ensimmäisessä ottelussa tehopisteet 0+6 ja raatoi keskimäärin yli 22 minuuttia ottelua kohden.

Barkov loukkasi itseään jo syyskuun lopussa harjoitusottelussa taklaustilanteessa. Hän jätti tuolloin ottelun kesken, mutta vamman laadusta ei kerrottu sen tarkemmin. Barkov oli seuraavan kerran kaukalossa viikkoa myöhemmin, kun runkosarja alkoi.

Suomalaisittain pari viime kierrosta ovat olleet epäonnisia, sillä hurjassa vireessä kautensa aloittanut Carolinan Erik Haula loukkaantui perjantain ottelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt