NHL

Erik Haula ehti jo nousta NHL:n maalipörssin kolmanneksi, kunnes hirmutaklaus päätti pelin – joukkuekaveri lähti kostamaan nyrkein

Julkaistu:

NHL
Haula rojahti jäähän päätään pidellen.
Loistavasti kauden aloittanut Carolina Hurricanesin Erik Haula loukkaantui Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna pelatussa vierasottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Haula, 28, ehti vielä tehdä Carolinan 1–4-kavennuksen toisen erän puolivälissä. Vain muutama minuutti myöhemmin suomalainen jäi hyökkäyspäässä puolustaja Josh Mansonin hurjan taklauksen alla ja putosi takaraivoaan pidellen jäähän.

Haula oli juuri ehtinyt jatkaa kiekon eteenpäin päädyssä, kun kanadalaispuolustaja jysäytti kovalla vauhdilla päin suomalaista. Haulan retkahtanut pää kolahti voimalla päin pleksiä. Taklaus oli kuitenkin puhdas.

Voit katsoa sen tästä.

Haula makasi jäässä pari minuuttia mutta poistui sen jälkeen hitaasti omin jaloin pois kaukalosta. Hän jatkoi suoraan pukuhuoneeseen eikä enää palannut kaukaloon.

Loukkaantumisen vakavuudesta ei vielä tuoreeltaan tihkunut lisätietoja.

Carolinan puolustaja Joel Edmundson ei päästänyt joukkueensa maalipyssyn telonutta Mansonia niin vain pälkähästä vaan kävi heti seuraavassa vaihdossa noutamassa tämän tappeluun.
Illan maali oli Haulalle jo kauden seitsemäs yhdeksännessä ottelussa. Hän nousi NHL:n maalipörssin jaetulle kolmossijalle Toronton Auston Matthewsin rinnalle. Edellä ovat ainoastaan Edmontonin James Neal (9) ja Bostonin David Pastrnak (8).

Carolina hävisi Anaheimille lopulta 2–4.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt