NHL

Loukkaantuneen NHL-tähden paluu viivästyy – syynä hämähäkki

Julkaistu:

nhl
Loukkaantuneen Alex Galchenyukin paluuta viivästyttää hämähäkki.
Peter Parker sai hämähäkin puremasta supervoimia, mutta Alex Galchenyuk ei ollut yhtä onnekas.

Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä sai nimittäin hämähäkinpuremasta allergisen reaktion, joka viivästyttää hänen paluutaan kaukaloihin. Loukkaantumisen, tiettävästi nivusvamman, takia sivussa olleen Galchenyukin kohtalosta kertoi TSN:n maineikas kiekkotoimittaja Bob McKenzie.

– Allerginen reaktio oli varsin merkittävä. Se haittasi hänen kuntoutumistaan. Nyt hän on kuitenkin tiellä kohti toipumista, ja he toivovat hänen palaavan viikon tai kahden kuluessa, McKenzie kertoi NBSCN:n lähetyksessä.

Asiasta uutisoi CBS Sports.

Amerikkalainen Galchenyuk, 25, on tällä kaudella pelannut NHL:ssä kolme ottelua ja syöttänyt niissä kaksi maalia. Montreal Canadiensin 1. kierroksella koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana 2012 varaama Galchenyuk pelaa ensimmäistä kauttaan Pengunisissa.

Viime kauden Arizona Coyotesissa pelannut Galchenyuk siirtyi kesällä Pittsburghiin pelaajakaupassa, jossa toiseen suuntaan siirtyi mm. tähtihyökkääjä Phil Kessel.

Galchenyukin uran tämänhetkinen saldo NHL:ssä on 493 runkosarjapeliä tehoin 127+171=298 ja 28 pudotuspelikamppailua tehoin 4+9=13.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt