NHL

Pittsburghille synkkiä uutisia NHL:ssä: supertähti Jevgeni Malkin joutui pitkälle sairauslomalle

Julkaistu:

NHL
Malkin sai lauantain ottelussa alavartalovamman.
Pittsburgh Penguins sai maanantaina synkkiä uutisia, kun lauantain ottelussa loukkaantuneen Jevgeni Malkinin vamman vakavuus selvisi.

Seura tiedotti alavartalovammasta kärsivän Malkinin olevan pidemmän aikaa sivussa peleistä. Päävalmentaja Mike Sullivanin mukaan Malkinin koko kausi ei kuitenkaan ole uhattuna.

Samassa lauantain Columbus-ottelusta Penguinsin rivistä putosi myös toinen sentteri Nick Bjugstad. Myös hänen kerrotaan olevan sivussa pidemmän aikaa.

Varsinkin Malkinin, 33, loukkaantuminen tekee valtavan loven joukkueeseen. Penguinsin materiaali on heikentynyt Stanley Cup -vuosista ja se nojaa nykyään jopa entistä vahvemmin supertähtiinsä Malkiniin, Sidney Crosbyyn ja Kris Letangiin.

Malkinin kohdalla loukkaantuminen ei kuitenkaan ole järin suuri yllätys, sillä hän on pystynyt pelaamaan edellisen kerran täyden runkosarjan kaudella 2008–09.

Malkin on voittanut urallaan NHL:n pistepörssin kahdesti ja valittu kerran liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Penguinsin sentterien loukkaantumissuma voi tietää näyttöpaikkaa täksi kaudeksi seuraan siirtyneelle Oula Palveelle, joka siirrettiin farmiin ennen kauden alkua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt