NHL

Rangersin valmentaja hämmästeli Kaapo Kakon tunteettomuutta

Julkaistu:

NHL
David Quinn kehui Kakon tasaisuutta.
New York Rangersin päävalmentajalta David Quinnilta kysyttiin Jets-voiton jälkeen, huomasiko hän ensimmäisessä NHL-pelissään esiintyneessä Kaapo Kakossa jännityksen merkkejä.

– Hän näyttää varsin stoalaiselta. Hän ei näytä juuri tunteitaan. Totta puhuakseni en usko, että hän osaa jännittää, Quinn totesi.

Stoalaisuus oli kreikkalaisen filosofian koulukunta, jossa tavoiteltiin mielenrauhaa ja tunteidenhallintaa. Sen perusti Zenon Kitionilainen noin 300 vuotta ennen ajanlaskun alkua.

Ei ole tiedossa, onko Kakko tutustunut Zenonin tai hänen seuraajiensa oppeihin, mutta varsinkin Madison Square Gardenin villissä tunnelmassa hän vaikuttaa kyllä mielenrauhan perikuvalta.

Jetsiä vastaan Kakko ei noussut päärooliin mutta ei toisaalta pettänytkään.

– Hänellä ei ole juuri huonoja pelejä. Hänellä ei ehkä ole aina huikea ilta, mutta hän ei koskaan pelaa huonosti. Siksi hän on kiistatta ammattilainen, Quinn tuumi.

– Jos pelin päätyttyä ajattelee, että Kaapo pelasi ihan ok, ja se oli hänen huono iltansa, tulee hänellä olemaan hemmetinmoinen ura.

Kakko jäi 6–4-voittoon päättyneessä avauspelissään ilman tehopisteitä. Winnipeg Jetsin suomalaiset Ville Heinola ja Patrik Laine keräsivät sen sijaan syöttöpisteet mieheen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt