NHL

Patrik Laine kävi autokaupoilla – maalitykki toteutti pitkäaikaisen unelmansa hankkimalla harvinaisen Lamborghinin!

Julkaistu:

NHL
Patrik Laine haki helpotusta autokuumeeseen Lempäälästä. Katso kuvat maalipyssyn luksusajokista.
Kovana automiehenä tunnettu NHL-tähti Patrik Laine, 21, on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa. Laine on tilannut itselleen upouuden italialaisen luksusauton Lamborghinin.

Laine on aiemmin todennut aikovansa jonain päivänä hankkia unelmiensa Lamborghinin. Nyt tuosta haaveesta on siis tullut totta.

Laine on ostanut kotikaupunkinsa Tampereen kupeessa Lempäälässä sijaitsevasta Luxury Collection Automobiles –liikkeestä Lamborghini Urus -auton.

Hinnaksi Laineen Lamborghinille voi Ilta-Sanomien tekemien selvitysten perusteella kertyä veroineen jopa noin puoli miljoonaa euroa. Auton lopullinen hinta riippuu siihen tilatuista varusteista.


Luxury Collection Automobilesin myyntijohtaja Kaj Tienvieri myöntää asiakkaan suostumuksella tilauksen, mutta ei kommentoi kaupan yksityiskohtia.

Lamborghini Urus on nelivetoinen luksusmaasturi. Autossa on nelilitrainen V8-moottori, jossa on tuplaturbo. Voimanlähde kehittää 650 hevosvoimaa. Ajokin on kerrottu kiihtyvän nollasta sataan 3,6 sekunnissa. Uruksen huippunopeudeksi ilmoitetaan 305 kilometriä tunnissa.


Urus soveltuu jokapäiväiseen käyttöön vuoden ympäri, mutta samalla se uhkuu voimaa ja urheilullisuutta.

Laine on aiemmin kertonut arvostavansa autoissa etenkin nopeutta ja ulkonäköä.

Vähään aikaan Laine ei uuden Lamborghininsa rattiin pääse. Kyseisten luksusautojen valmistus- ja toimitusaika on normaaleja henkilöautoja pidempi.

Kyläkauppias Vesa Keskinen hankki myös taannoin Lamborghini Uruksen. Sen hinnaksi kerrottiin noin 600 000 euroa.


Terävästä ja tarkasta laukauksestaan tunnettu Laine nakutteli viime kaudella NHL:n runkosarjassa 82 ottelussa 30+20=50 tehopistettä.

Tesoman tarkka-ampujan tulokassopimus Winnipeg Jetsin kanssa päättyi viime kauteen.

Uudesta sopimuksesta käytiin pitkä vääntö, mutta lopulta Laineen ja Jetsin kaksivuotinen jatkokontrahti julkistettiin perjantaina. Laineen tuoreen sopimuksen arvo on 13,5 miljoonaa dollaria, eli noin 12,3 miljoonaa euroa.

Jets aloittaa NHL-kautensa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa vieraskaukalossa New York Rangersia vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt