Patrik Laine hankki harvinaisen Lamborghinin! - NHL - Ilta-Sanomat

Patrik Laine kävi autokaupoilla – maalitykki toteutti pitkäaikaisen unelmansa hankkimalla harvinaisen Lamborghinin!

Patrik Laine haki helpotusta autokuumeeseen Lempäälästä. Katso kuvat maalipyssyn luksusajokista.

Patrik Laine haki rajut lääkkeet autokuumeeseen hankkimalla kalliin Lamborghinin.

30.9.2019 11:29

Kovana automiehenä tunnettu NHL-tähti Patrik Laine, 21, on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa. Laine on tilannut itselleen upouuden italialaisen luksusauton Lamborghinin.

Laine on aiemmin todennut aikovansa jonain päivänä hankkia unelmiensa Lamborghinin. Nyt tuosta haaveesta on siis tullut totta.

Laine on ostanut kotikaupunkinsa Tampereen kupeessa Lempäälässä sijaitsevasta Luxury Collection Automobiles –liikkeestä Lamborghini Urus -auton.

Hinnaksi Laineen Lamborghinille voi Ilta-Sanomien tekemien selvitysten perusteella kertyä veroineen jopa noin puoli miljoonaa euroa. Auton lopullinen hinta riippuu siihen tilatuista varusteista.

Lamborghini Urus on näyttävä menopeli. Kuvan auto on samanlainen kuin Patrik Laineen tilaama.

Luxury Collection Automobilesin myyntijohtaja Kaj Tienvieri myöntää asiakkaan suostumuksella tilauksen, mutta ei kommentoi kaupan yksityiskohtia.

Lamborghini Urus on nelivetoinen luksusmaasturi. Autossa on nelilitrainen V8-moottori, jossa on tuplaturbo. Voimanlähde kehittää 650 hevosvoimaa. Ajokin on kerrottu kiihtyvän nollasta sataan 3,6 sekunnissa. Uruksen huippunopeudeksi ilmoitetaan 305 kilometriä tunnissa.

Lamborghini Urus uhkuu menohaluja. Kuvan auto on samanlainen kuin Patrik Laineen tilaama.

Urus soveltuu jokapäiväiseen käyttöön vuoden ympäri, mutta samalla se uhkuu voimaa ja urheilullisuutta.

Laine on aiemmin kertonut arvostavansa autoissa etenkin nopeutta ja ulkonäköä.

Vähään aikaan Laine ei uuden Lamborghininsa rattiin pääse. Kyseisten luksusautojen valmistus- ja toimitusaika on normaaleja henkilöautoja pidempi.

Kyläkauppias Vesa Keskinen hankki myös taannoin Lamborghini Uruksen. Sen hinnaksi kerrottiin noin 600 000 euroa.

Myös Vesa Keskinen valitsi Lamborghini Uruksen.

Terävästä ja tarkasta laukauksestaan tunnettu Laine nakutteli viime kaudella NHL:n runkosarjassa 82 ottelussa 30+20=50 tehopistettä.

Tesoman tarkka-ampujan tulokassopimus Winnipeg Jetsin kanssa päättyi viime kauteen.

Uudesta sopimuksesta käytiin pitkä vääntö, mutta lopulta Laineen ja Jetsin kaksivuotinen jatkokontrahti julkistettiin perjantaina. Laineen tuoreen sopimuksen arvo on 13,5 miljoonaa dollaria, eli noin 12,3 miljoonaa euroa.

Jets aloittaa NHL-kautensa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa vieraskaukalossa New York Rangersia vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?