NHL

Venäläinen yökerhoguru raivostui Aleksandr Ovetshkinille ja latoi medialle kovia syytöksiä – ”Sen jälkeen katkaisin välit”

Julkaistu:

NHL
Moskovalaisen yökerhon omistaja syyttää NHL-tähti Aleksandr Ovetshkinia törkeästä käytöksestä.
Washington Capitalsin venäläistähti Aleksandr Ovetshkin on ollut viime päivinä otsikoissa muunkin kuin lähestyvän NHL-kauden vuoksi.

Promoottori ja moskovalaisen yökerhon Iconin omistaja Andreas Lobzhanidze on päättänyt kertoa venäläismedialle maansa suosituimpiin urheilijoihin kuuluvan Ovetshkinin tekemistä vääryyksistä.

Lobzhanidze on tunnettu hahmo moskovalaisessa ravintolamaailmassa. Lobzhanidzen mukaan Ovetshkin kävi aikoinaan useamman kerran ravintolagurun klubilla, jossa järjestettiin kiekkotähden kunniaksi illanviettoja.

Promoottori sanoi venäläiselle tv-kanavalle Match TV:lle, että hyökkääjä nautti täydestä palvelusta maksamatta penniäkään.

– Valitettavasti tähtemme ei ole tottunut maksamaan omasta puolestaan, koska kokee kaikkien olevan hänelle velkaa, Lobzhanidze sivalsi.

Sittemmin Lobzhanidze avautui venäläiskanava RBK:lle illasta, jolloin hänellä meni lopullisesti hermo Ovetshkiniin. Ravintoloitsijan mukaan kiekkotähti saapui vuonna 2013 klubille ystäviensä kanssa ja tilasi 8–9 pulloa laatusamppanja Dom Perignonia.

– Hän kasteli sillä vieraita ja lähti pois kieltäytyen maksamasta juomia. Hän koki, että hänelle oltiin velkaa. Hän oli minulle törkeä ja haukkui minua ja vanhempiani. Lopulta hänen laskunsa oli lähes 15 000 dollaria. Jouduin maksamaan sen osingoistani, Lobzhanidze väitti.

– Sen jälkeen katkaisin välini häneen. En halua olla hänen kanssaan enää missään tekemisissä.

Lobzhanidze sanoi pysyneensä tapahtumista vaiti yli viisi vuotta, koska toivoi, että Ovetshkin tulisi pyytämään anteeksi. Niin ei kuitenkaan tapahtunut.

Moninkertainen maailmanmestari ja kauden 2017–2018 Stanley Cup -voittaja Ovetshkin ei ole toistaiseksi kommentoinut venäläismediassa levinneitä ravintoloitsijan syytöksiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt