NHL

Kasper Björkqvistillä väkevä sisääntulo Pittsburghiin – Artturi Lehkonen nakutti tehoja huippuketjussa: ”Tosi hyvä pöhinä päällä”

Julkaistu:

NHL
NHL:n kauteen valmistavat harjoitusottelut jatkuivat.
Ensimmäisen ottelunsa Pittsburgh Penguinsin paidassa pelannut Kasper Björkqvist saalisti heti kaksi syöttöpistettä 4–1-voitossa Columbuksesta.

Penguins pelasi lähes ykkösmiehistöllään, ja Björkqvist sai peliaikaa toiseksi vähiten (10.33). Siihen nähden kahden tehopisteen ilta oli loistosuoritus.

Kolmen edellisen kauden ajan yliopistosarjassa pelannut Björkqvist, 22, taistelee harjoitusleirillä paikasta NHL-miehistössä.

Montrealin Artturi Lehkonen keräsi niin ikään kaksi syöttöpistettä, kun Canadiens kaatoi Florida Panthersin 5–4.

Lehkonen on ollut harjoitusotteluissa mainiossa iskussa, sillä pari päivää sitten avauspelissään hän onnistui maalinteossa.

Nyt suomalaislaituri muodosti erittäin vaarallisen ketjun hyökkäyksen kärkijätkien Max Domin ja Brendan Gallagherin kanssa.

– Tuntui tosi hyvältä. Pelasimme hyvää lätkää, ja loimme paljon paikkoja. Saimme jatkuvasti painettua pelin vastustajan päätyyn, Lehkonen kertasi.

– Meillä on joukkueessa tosi hyvä pöhinä päällä. Paljon nuoria kavereita ja hyvä sisäinen kilpailutilanne, mikä puskee kaikkia eteenpäin. Se on tosi hyvä juttu meille.

Canadiensin muut suomalaiset eivät olleet pelivuorossa.

NHL-kausi alkaa Suomen aikaa varhain torstaiaamuna 3. lokakuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt