NHL

Winnipeg Jetsin kaksi suomalaispelaajaa ajoi kolarin – kykenivät jo jäälle kevennetyllä ohjelmalla

Julkaistu:

nhl
Kristian Vesalainen ja Sami Niku joutuivat kolariin.
NHL:ssä pelaavan Winnipegin hyökkääjä Kristian Vesalainen ja puolustaja Sami Niku joutuivat perjantaina peltikolariin, ja suomalaiskaksikon osallistuminen lauantaina alkaneelle harjoitusleirille viivästyi.

Kaksikko selvisi pienin vammoin ja käväisi jo jäällä hyökkääjä Andrew Coppin ja pelipaikasta taistelevan maalivahti Adam Carlsonin kanssa.

– Kaverit joutuivat pieneen peltikolariin eilen (perjantaina), ja siksi muutimme heidän ohjelmaansa. Ihan siltä varalta, että heidän kroppansa olisivat hieman kankeita. Niin kuin olivatkin. He olivat vähän aikaa jäällä ja todennäköisesti palaavat sunnuntaina, päävalmentaja Paul Maurice kertoi lauantaina NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Niku pelasi viime kaudella 30 NHL-ottelua ja Vesalainen viisi. Winnipeg lainasi Vesalaisen Jokerien KHL-joukkueeseen, jossa 20-vuotiaan hyökkääjän kausi kului suurimmaksi osaksi. Lokakuun alussa käynnistyvälle NHL-kaudelle Niku ja Vesalainen tavoittelevat vakituista pelipaikkaa Winnipegin riveistä.

Ilman sopimusta oleva Winnipegin hyökkääjätähti Patrik Laine ei osallistu harjoitusleirille, vaan liittyy sveitsiläisseura Bernin harjoitusvahvuuteen. Laineen ratkaisusta kertoi lauantaina Ilta-Sanomat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt