NHL

Hullunmylly odottaa Kaapo Kakkoa New Yorkissa: ”Kun joku nimitetään pelastajaksi, homma karkaa käsistä”

Julkaistu:

NHL
Kaapo Kakon liikkeet kiinnostavat jatkuvasti mediamaailman pääkaupungissa.
New York Rangersin harjoitusjäähallin kaukalossa tolppia kiertää kaksi kiekkoilijaa, mutta jokainen kamera on suunnattu numeroon 45.

Kaapo Kakko on Rangersin testipäivän suurin tähti ja syy siihen, että parikymmentä toimittajaa on matkustanut Manhattanilta tunnin verran pohjoiseen pieneen Tarrytowniin Hudson-joen varrelle.

– Kaapo Kakko on kauden suurin tarina, New York Timesin jääkiekkotoimittaja Allan Kreda sanoo.

– Fanit ovat puhuneet hänestä valtavasti sosiaalisessa mediassa siitä asti, kun Rangers voitti varauslotossa kärkipaikan. Hän on ollut suurin puheenaihe.
Kakko tottui olemaan huomion keskipisteenä jo viime kevään MM-kisoissa ja kesän varaustilaisuudessa, jossa Rangers huusi hänet toisena.

Mikään ei kuitenkaan voi valmistaa 18-vuotiasta nuorukaista siihen hullunmyllyyn, joka odottaa mediamaailman pääkaupungissa.

– New York on New York. Kun media ottaa kopin jostain aiheesta, se ei luovu siitä.

– Kun joku nimitetään pelastajaksi, homma karkaa käsistä, oli se reilua tai ei.

Sirkusta vain lisää se, että Kakolla on jo nyt luontainen kilpailija Hudson-joen vastarannalla.

Viime kesän ykkösvaraus Jack Hughes on New Jersey Devilsin tulevaisuuden toivo. Kahden kilpakumppanin kotihallit ovat vain puolen tunnin matkan päässä toisistaan.

– Rangers–Devilsissä on aina oma makunsa. Tämä on uusi kappale siinä. Kukaan ei osannut sitä odottaa, kun kausi loppui viime huhtikuussa.

Sekä Rangers että Devils ovat vahvistaneet joukkuettaan muutenkin ja taistelevat tällä kaudella pudotuspelipaikasta kovassa Itäisessä konferenssissa.

Rangers hankki hyökkäyspäänsä vastuunkantajaksi venäläisen taitoniekan Artemi Panarinin.

– Panarin on tähtipelaaja, takuuvarma pistelinko. Kakolla ei ole niin paljon painetta olla ykköspelaaja. On muutenkin liian paljon vaadittu 18-vuotiaalta olla ykköspelaaja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt