NHL

Kaapo Kakko on sosiaalisen median suurkuluttaja – ”Jos joku haukkuu, yleensä nauran vain”

Julkaistu:

Jääkiekko
Kaapo Kakko haaveilee urheiluautosta mutta ei vielä uskalla ajaa New Yorkissa.
Kun amerikkalaistoimittajat haastattelevat Kaapo Kakkoa, ovat vastaukset vielä toistaiseksi lyhyempiä kuin kysymykset.

Sopeutuminen uudelle mantereelle on vielä kesken monessakin mielessä. New Yorkin asuntomarkkinoita Kakko ei ole ehtinyt vielä katsastaa, eikä hänellä ole vielä allaan urheiluautoa, vaikka hän sellaisien hankkimisesta haaveileekin.

– Ei varmaan ihan hetkeen tule täällä ajeltua, kun on nähnyt tätä liikennettä. Ei ihan vielä meikäläisen kannata sinne ainakaan mitään hienoa autoa ottaa, saattaa muutama kolhu tulla.

Kakko asuu toistaiseksi yksin hotellissa. Hänen seuranaan on kaksi harjoitusleirille osallistuvaa suomalaispelaajaa, Ville Meskanen ja Tarmo Reunanen.

– Se on hyvä, että pääsee välillä suomeakin puhumaan, Kakko totesi perjantain testien jälkeen.

Meskanen ja Reunanen taistelevat paikassa pelaavassa kokoonpanossa, mutta Kakolla on Rangersin kopissa kauden alkaessa takuulla yksi suomenkielinen keskustelutoveri: ruotsalainen Mika Zibanejad, jonka äiti on alkujaan Suomesta.

– Kyllä hänen suomensa kauden aikana kehittyy. Pystyy juttelemaan kyllä.

Harjoitusten välillä Kakko kuluttaa aikaansa kuten kuka tahansa 18-vuotias nuori. Myös hänen elämäänsä kuuluu sosiaalinen media.

Toisin kuin tavallisista 18-vuotiaista, Kakosta puhutaan somessa paljon. Todella paljon.

– Kyllä mä somea seuraan itse aika paljon, että niitä tulee nähtyä, mutta mulle on ihan sama mitä... Tosi paljon kaikennäköistä on kirjoitettu meikästäkin. Itse koitan olla katsomatta niitä, mutta totta kai niitä välillä tulee vastaan ja joku lähettää jostain, Kakko myönsi.

– On niin paljon kaikennäköistä porukkaa, joilla on eri mielipiteitä – niin kuin kuuluukin olla, että mä en kiinnitä huomiota. Jos joku haukkuu, yleensä vain nauran asialle. En mä siitä itseeni ota.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt