NHL

Kaapo Kakko rentona Rangersin revolverihaastattelussa – unelmoi urheiluautosta, nimeää lempiruoakseen kebabin ranskalaisilla

Julkaistu:

NHL
Kaapo Kakko vastaili kysymyksiin New York Rangersin kausioppaan revolverihaastattelussa. Hänen lempiruokansa on kebab ranskalaisilla.
New York Rangers julkaisi tulevan kauden mediaoppaansa. Oppaasta löytyy muun muassa ”One timers”-osio, jossa Kaapo Kakko vastailee hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Kysymykset ovat kevyitä, hieman ystäväkirjatyyppisiä. Kakko kertoo esimerkiksi piilotetuksi taidokseen, että on hyvä kokki. Ilmeisesti muukin kuin kotikokkailu kuitenkin maistuu, sillä lempiruoakseen hän nimeää klassikon, kebabin ranskalaisilla.

”Kaapeli”, kuten hän lempinimekseen ilmoittaa, vastasi myös, että olisi poliisi tai valmentaja ellei pelaisi ammatikseen jääkiekkoa. Haavelistalla hänellä on urheiluauton omistaminen.

Kakko paljastaa myös olevansa rapmiehiä. Hän kuuntelee eniten jyväskyläläistä rap-artistia Gettomasaa ja kansansuosikki JVG:tä.

NHL:n kakkosvaraus tunnustautuu jalkapallon ystäväksi. Kysymykseen, mitä muuta lajia hän haluaisi pelata ammattilaisena, Kakko vastaa että olisi mielellään kärkipelaaja jalkapallossa. Kenkiä keräävä turkulainen tunnustaa myös kotikaupunkinsa värejä ja nimeää vierailun arvoiseksi paikaksi Turun jokirannan.

Kevään sensaatiomaisiin kultajuhliin päättyneet jääkiekon MM-kisat eivät myöskään jää huomiotta. Kakko nimesi tunteikkaimmaksi omaisuudekseen MM-kultamitalin.

Turkulainen on ehtinyt säväyttää jo Pohjois-Amerikan kaukaloissakin. Hän debytoi Rangersin riveissä nuorten pelaajien turnauksessa Traverse Cityssa ja iski heti tehot 1+3. Hän taituroi upean voittomaalin jatkoajalla ottelussa Minnesota Wildia vastaan.Rangers pelaa ensimmäisen virallisen harjoitusottelunsa ensi viikon keskiviikkona New Jersey Devilsiä vastaan. Ensimmäinen NHL:n runkosarjan ottelu on Winnipeg Jetsiä vastaan 3.10.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt