NHL

Jarmo Kekäläinen kiinnitti tähtipuolustajansa kolmeksi vuodeksi

Julkaistu:

nhl
NHL:ään valmistautuva Columbus teki kolmivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Zach Werenskin kanssa.
Zach Werenskin, 22, uusi sopimus takaa hänelle keskimäärin viiden miljoonan Yhdysvaltain dollarin vuosiansiot.

Columbus varasi Werenskin ensimmäisellä kierroksella neljä vuotta sitten. Hän debytoi NHL:ssä syksyllä 2016 ja on pelannut 237 runkosarjaottelua tehoin 38+90=128. Werenski on Seth Jonesin (228. 37+108=145) jälkeen ajanjakson 2016–19 toiseksi tehokkain puolustaja Columbuksessa.

– Olin ihan luottavainen sen suhteen, että sopimus saataisiin tehtyä. Seuralla ja minulla oli mielessä sama asia. Olen tyytyväinen, että saimme asian hoidettua muutama päivä ennen kuin aloitamme hommat, Werenski kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Columbus aloittaa harjoitusleirinsä myöhemmin tällä viikolla. Seura ei halunnut, että sopimusneuvotteluiden pitkittyminen haittaisi tulevaa harjoitusleiriä.

– Olemme olleet hyvin selvillä siitä, että harjoitusleirin missaaminen on pois joukkueen valmistautumisesta, emmekä suhtaudu siihen myönteisesti. Toivoimme tällaista lopputulosta ennen harjoitusleirin alkamista, Columbuksen suomalais-GM Jarmo Kekäläinen avasi.

– Kaikki on hyvin. Hän on Columbuksessa ja valmis menemään leirille samaan aikaan muiden kanssa, Kekäläinen jatkoi.

Kevään pudotuspeleissä Columbus pudotti avauskierroksella runkosarjan voittajan Tampa Bayn voitoin 4–0, mutta tie nousi pystyyn toisella kierroksella Bostonin käsittelyssä. Werenski niputti runkosarjassa pisteet 11+33=44 ja kymmenessä pudotuspelissä 1+5=6.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt